Дариосиновяване
cat Matsoranka for adoption

котка Мацоранка (cat Matsoranka)

Мацоранка търси своя нов дом!

19.10.2022

Факти за Мацоранка (cat Matsoranka)

  • Име: Мацоранка (cat Matsoranka)
  • Пол: женски
  • Предполагаема възраст: 4-5 м.
  • Размер: S
  • Черти на характера: игрива, срамежлива на нови места, любопитна
cat Matsoranka for adoption

Историята на Мацоранка: 

Мацоранка дойде в клинката ни като съвсем малко коте. Не е ясно през какви беди е минала преди да се озове при нашите лекари, но но явно е имала тежко премеждие. При преглед се установява, че няма никаква чувствителност в едното предно краче. Няма видми рани по себе си, но е напълно ужасена от всичко ставащо около нея. Единственото, което иска, е да се скрие в дъното на своя болничен бокс. Тъй като животът ѝ не бе застрашен от неврологичния дефицит в кракчето, ние ѝ даваме шанс първо да се успокои. Писанката е ваксинирана, хранена, обгрижвана и обезпаразитена. Няма никаква промяна в състоянието на крачето. Тя изобщо не може да го използва и се налага да се ампутира, преди да се разрани и да започне да ѝ причинава сериозна болка.

Мацоранка се възстановява много бързо от операцията и скоро започва да се разрхожда и да изследва околния свят. Няма никакъв проблем с котешките подвизи, на тя се адаптира идеално към трикракия си статус. Но неясните обстоятелства, при които е започнало всичко това, са оставили своята следа. Котето се доверява много трудно и се плаши се лесно. Минават няколко седмици преди да ни позволи да я погалим.

Днес Мацоранка е ваксинирана, обезпаразитена и чипирана. Сприятелява се с нови котки много лесно и обожава да гони играчки из котешката стая. Става все по-дужелюбна всеки ден и вече е готова за своя нов дом.

Ако Вие искате това мило създание да дойде в живота Ви, попълнете анкетата по-долу или ни пишете на adopt@four-paws.org и ние ще се свържем с Вас.

Подкрепете работата ни, за да можем да продължаваме да даваме надежда на бездомничета като Роза като последвате този линк

cat Matsoranka for adoption

Полетата със знак * са задължителни.

Особености на жилището (отбележете наличните)

Опит в грижите за домашни животни

Посещения при ветеринарен лекар (може да отбележите повече от едно)

При какви обстоятелства бихте се разделили с домашния си любимец (може да отбележите повече от едно)

Общи условия на Фондация Четири лапи

Търсене