Дариосиновяване
куче Айс (dog Ice)

куче Айс (Dog ice)

Айс си търси своя нов дом!

14.1.2021

Факти за Айс (ICE)

  • Име: Айс (Ice)
  • Пол: мъжки
  • Предполагаема възраст: 3 г.
  • Характер: игрива, дружелюбна, енергична
  • Размер: М / средноголямо куче
  • Черти на характера: Добродушен и социален, както с хората, така и с другите кучета. Има изградени хигиенни навици.

Историята на Айс (Ice)

Кучето Айс дойде при нас с огромна рана на гърба и травмиран заден крайник. Раната на гърба му е с неизвестен произход. Може би е резултат от заливане с киселина или излагане на друг вид разяждащо вещество. След продължително медикаментозно лечение с ежедневна смяна на превръзки, Айс започна да дава видими подобрения. Раната зарасна нормално, но за съжаление една малка част от козината върху гръбчето му няма как да се възстанови. Това изисква специални грижи от страна на бъдещия му стопанин: през летните месеци мястото трябва да се маже обилно със слънцезащитен крем.  

Наложи се и оперативна намеса заради крачето: извършена беше резекция на главата на тазобедрената става на задното краче на Айс. Имаше дълъг период на след-оперативно възстановяване, който завърши успешно. Айс успя да възвърне походката си благодарение на продължителна рехабилитация. Както си личи и по снимките, Айс е изключително миролюбив и добронамерен, социален е както с хора, така и с други кучета.  

Сега Айс си търси постоянен дом. Пухкавият сладур ще бъде чудесна компания за осиновител с добро сърце и кротък нрав. Бъдещият му стопанин трябва само да не пропуска да го намаже със слънцезащитен крем преди всяка разходка в топъл и слънчев ден. Други специални нужди кучето няма. Нуждае се единствено от топлината и близостта на човешко същество, което ще го приеме като част от семейството и ще го обича истински. Моля, попълнете анкетата по-долу, ако искате да осиновите Айс. 

Благодарение на вашата подкрепа успяваме да помагаме на хиляди бездомни животни и да им намираме нов дом!

Ако имате желание да ни подкрепите последвайте този линк

куче Айс
куче Айс
куче Айс

Полетата със знак * са задължителни.

Особености на жилището (отбележете наличните)

Опит в грижите за домашни животни

Посещения при ветеринарен лекар (може да отбележите повече от едно)

При какви обстоятелства бихте се разделили с домашния си любимец (може да отбележите повече от едно)

Общи условия на Фондация Четири лапи

Търсене