Дариосиновяване
куче Бобър (dog Bobar)

куче Бобър (Dog bobar)

Възстановил се успешно след лечение в клиниката ни в Банкя, сега пред него стои новото предизвикателство - да намери своето семейство!

26.10.2021

Факти за Бобър (bobar)

  • Име: Бобър (Bobar)
  • Пол: мъжки
  • Предполагаема възраст: 9-10 г.
  • Размер: М / средно към голямо куче
  • Черти на характера: Добродушен, спокоен, леко плах, но много дружелюбен.

Историята на Бобър: 

Тези от Вас, които ни следят в социалните медии, вече познават Бобър – кучето, което оцеля след травма на главата, причинена от човешка злоба!

Екипът ни отиде да го вземе по сигнал от притеснена жена, която един ден го намира в изключително лошо състояние. Над десет прободни рани по главата и врата, най-вероятно са причинени от удари с гребло, установяват лекарите в клиниката ни за бездомни животни в Банкя и предприемат незабавно лечение.

Първите три дни в клиниката бяха критични за Бобър, но за наше щастие, той бавно започна да се възстановява. Лека-полека раните зараснаха и нова козинка започна да покрива врата и главата му.

dog Bobar for adoption

Времето, прекарано при нас, се е отразило на Бобър много добре: през първата седмица той видимо продължаваше да е стресиран, не искаше да върви на повод и в очите му се четеше почти постоянна уплаха. Сега той е неузнаваем – опашката му весело се развява, когато някой дойде да му се порадва, козината му е станала здрава и лъскава, а когато го извеждаме на разходка любопитно души и разузнава наоколо, със спокойствието прилично на едно десетгодишно куче.

Дойде време и за Бобър да потърси своето семейство. Ако смятате, че благият му и спокоен нрав ще донесат радост в дома Ви, попълнете анкетата по-долу и ние ще се свържем с Вас!

Подкрепете работата ни, за да можем да даваме надежда на бездомничета като Бобър.Можете да дарите за нашата кауза на този линк

куче Бобър
куче Бобър

Полетата със знак * са задължителни.

Особености на жилището (отбележете наличните)

Опит в грижите за домашни животни

Посещения при ветеринарен лекар (може да отбележите повече от едно)

При какви обстоятелства бихте се разделили с домашния си любимец (може да отбележите повече от едно)

Общи условия на Фондация Четири лапи

Търсене