Дариосиновяване
dog-gorubcho

куче Горубчо (Dog Gorubcho)

Осиновен!

16.7.2020

Факти за Горубчо (Gorubcho)

  • Име: Горубчо
  • Пол:  мъжки
  • Предполагаема възраст: 3г.
  • Характер: игрив, дружелюбен, послушен. Разбира се чудесно с хора, кучета и котки
  • Размер: L / Голямо куче

Историята на Горубчо (Gorubcho)

Момчето от Горубляне  

Горубчо е едно от двете братчета подхвърлени пред жилищен блок в кв. Горубляне преди около 2 години. Братчето му бързо бива осиновено, но Горубчо няма този късмет. Не след дълго бива блъснат от кола и наш екип го прибира за лечение в Банкя. Установена е фрактура на бедрената кост, която е оперирана и момчето се възстановява напълно. Хората подали сигнала първоначално  уверяват, че ще го приберат, когато вече е излекуван, но впоследствие се отказват.  

Горубчо е кастриран, ваксиниран, обезпаразитен, с чип и паспорт. Игрив и енергичен, но също и много послушен. Разбира се чудесно с хора, кучета и котки.

ОСИНОВЕН:

Момчето от Горубляне се завърна в родния си квартал, където беше захвърлен и изоставен преди време, заедно с малкото си братче, което изважда късмет и бързо си намира осиновители. Оказал се сам на улицата, Горубчо дълго време скита в търсене на храна и подслон, докато не го блъска автомобил. За щастие граждани подават сигнал за инцидента, станал пред очите им. Така Горубчо се озовава в клиниката за безстопанствени животни на фондация "Четири лапи" в град Банкя.   

След операция на фрактура на бедрената кост, Горубчо се възстанови успешно, порасна и заякна пред очите ни. Превърна се в един много пухкав и гушкав мечо. За съжаление хората, подали сигнала за инцидента с автомобила, се отказват от първоначалната си идея да го приберат у дома и се наложи той да дочака правилните осиновители при нас. Сега живее в дома на симпатично младо семейство и си има другарче, с което да си играе – техния тригодишен женски Лабрадор.

Ако имате желание да ни подкрепите, вижте начините тук.    

dog-gorubcho

Търсене