Дариосиновяване
Dog Toto | куче Тото

куче Тото (Dog Toto)

19.4.2019

Тото търси своя нов дом!

Факти за Тото (Toto)

  • Име: Тото
  • Пол:  мъжки
  • Предполагаема възраст: над 10 г.
  • Характер: много кротък и спокоен, тромав, дружелюбен
  • Размер: L / голямо куче

Историята на Тото (Toto)

Тото е живял край автосервиз, където е срещал добро отношение и е получавал грижи от работещите там и съседи. Когато забелязали, че предният десен крак на момчето е пострадал, го завели във ветеринарна клиника, където му била направена ортопедична операция. За съжаление, кракът не се възстановил никак добре и тежкото момче изобщо не стъпвало на него. Обърнаха се към нас за помощ и установихме сериозно възпаление на лакътната става – наличие на бактериална инфекция, а неизползването на крака бе довело до атрофия на мускулатурата. Уви, мнението на ортопеда бе категорично - наложи се да се пристъпи към най-малкото зло и кракът бе ампутиран.

Месец по-късно, Тото е вече добре, а раната е зараснала чудесно. С цел да се облекчи натоварването на ставите, а и за по-добър тонус, мечето е на хранителен режим за намаляване на теглото. Но дори поотслабнал, Тото си е тромав и ленив, така че движението и разходките не го блазнят особено. Предпочита да се излежава и мързелува.

Възрастен, тромав и без една лапа, немислимо е Тото да се върне на улицата. Затова търсим дом за него. Ако бихте искали да се погрижите за старините на този мил мечок, попълнете осиновителската ни анкета по-долу, а ние ще се свържем с Вас.

В случай, че нямате тази възможност, но имате желание да подкрепите нея и нас последвайте този линк.

Полетата със знак * са задължителни.

Особености на жилището (отбележете наличните)

Опит в грижите за домашни животни

Посещения при ветеринарен лекар (може да отбележите повече от едно)

При какви обстоятелства бихте се разделили с домашния си любимец (може да отбележите повече от едно)

Общи условия на Фондация Четири лапи

Търсене