Дариосиновяване
коте Бостън

коте Бостън (Cat boston)

Бостън си търси своя нов дом!

8.12.2020

Факти за Бостън (Boston)

  • Име: Бостон (Boston)
  • Пол:  Мъжки
  • Предполагаема възраст: 2г.
  • Размер: M / Средноголяма котка
  • Черти на характера:  Бостън е гальовен и социален към хората, но му трябва време, за да се адаптира към нова среда или към нов човек. Ревнив е към други котки.

Историята на Бостън (Boston)

Котаракът Бостън е донесен в клиниката на „Четири лапи“ от хора, които са помогнали да бъде изваден от работещия двигател на автомобил. Котаракът е с тежки наранявания и видими фрактури на двата задни крайника. Едното му краче е почти напълно откъснато и се налага спешна ампутация. Рентгеновите снимки установяват сериозна фрактура и скъсани връзки на другия заден крак. Извършена е сложна хирургическа намеса и на двете задни крачета са поставени външни фиксатори.   

След успешно възстановяване под грижите на медицинския ни екип в Банкя, където котето-герой се превърна в любимец на цялата клиника, му беше назначена финална операция за протезиране на крайниците. Поставени са му импланти във формата на ринг, за да може Бостън да стъпва на задните си крачета. Следва дълго възстановяване и смяна на превръзки всеки ден.  

Към днешна дата Бостън вече не е потрадалото детенце, което доведоха при нас: пораснал е, позагладил е косъм, понатрупал е самочувствие и уверено стъпва, дори се изправя на протезите, докато си играе. Превърнал се в голям, пухкав, мек котарак, който с надежда гледа посетителите на „Котешката ни къща“ в опит да разпознае бъдещите си стопани сред тях. 

Ако искате да осиновите Бостън, моля попълнете анкетата по-долу.  

коте Бостън в Банкя
коте Бостън

Полетата със знак * са задължителни.

Особености на жилището (отбележете наличните)

Опит в грижите за домашни животни

Посещения при ветеринарен лекар (може да отбележите повече от едно)

При какви обстоятелства бихте се разделили с домашния си любимец (може да отбележите повече от едно)


Общи условия на Фондация Четири лапи

Търсене