Дариосиновяване
коте Чили

коте Чили (cat Chilli)

Осиновена!

2.4.2021

Факти за Чили (Chilli)

  • Има на животното: Чили
  • Пол: Женска
  • Вид: котка
  • Възраст: 6м.
  • Размер: M / средноголяма котка
  • Черти на характера: Очарователна и дружелюбна, социална с хората, страхува се от кучета.

Историята на Чили (Chilli)

Седем месечната Чили извървя дълъг път от улицата до уюта и щастието на семейния дом. Донесоха ни я в тежко състояние. Котенцето имаше разкъсна рана на корема, фрактура, тежка кръвозагуба и тремор. След дълго и продължително лечение успяхме да се преборим за живота на тази хубавица и накрая не ѝ останаха дори белези. Искрено благодарим на дарителите, които се включиха в кампанията за събиране на средства за спасяването и лечението на Чили!

Чили също много ни помогна. Държеше се геройски през цялото време, не хапеше, не драскаше и не протестираше, а когато се пооправи, само затвърди първоначалните ни впечатления за очарователния си и дружелюбен нрав. Превърна се в едно красиво, пухкаво игриво котенце.

Не след дълго се появиха и подходящите осиновители за нея. Наскоро загубили домашния си любимец, те копнееха да запълнят празнината у дома, която предишната им котка беше оставила. Дойдоха да се „запознаят“ с Чили с голям ентусиазъм. Тя ги посрещна като стари познати, дори се излегна в скута им и започна да мърка още на първата среща. Пожелаваме им дълги години щастие и съвместен живот!

Помогнете ни да продължаваме да реализираме нашата мисия в полза на животните и обществото като дарите тук.

коте Чили
коте Чили
коте Чили

Търсене