Дариосиновяване
dog-arni

куче Арни (Dog Arni)

Арни намери своя нов дом!

16.7.2020

Факти за Арни (Arni)

  • Име: Арни
  • Пол:  мъжки
  • Предполагаема възраст: 3г.
  • Характер: общителен, игрив, добродушен
  • Размер: М / среден размер

Историята на Арни (Arni)

Арни постъпи на лечение в клиниката за бездомни животни на фондация ЧЕТИРИ ЛАПИ в Банкя с няколко фрактури на предното краче и със силно инфектирана фрактура на задното. Момчето изпитваше болки и почти не можеше да ходи. Наложи се оперативно лечение: поставяне на външен фиксатор, артродеза и корекция на задното краче. След продължително лечение Арни претърпя още една операция за сваляне на външния фиксатор.  

 През цялото време Арни запази своя игрив, гальовен и добродушен характер. Доверието, което по принцип изпитваше към хората, беше оправдано, а в замяна ние му се отблагодарихме с много любов и ежедневни грижи. Така, в буквалния смисъл на думата, Арни успя отново да си стъпи на краката. Продължи да накуцва леко със задното краче, но това по никакъв начин не намали подвижността и желанието му да тича и да си играе.  

Началото на Новата 2021-та година постави щастливият завършек на неговата история. Сега той е в дома на своята осиновителка, която го дари с уютно място за живеене, ласка, топлина и грижа, но и с нещото, от което едно добро куче се нуждае най-много, а именно: приятелството на човека. 

Само и единствено чрез вашата подкрепа успяваме да помагаме на десетки животни всеки ден! Вижте начините да подкрепите работата ни тук.

dog-arni-thank-you

Търсене