Дариосиновяване
dog-woman-nature

куче Арни (dog arni)

Осиновен!

29.7.2020

Факти за Арни (arni)

  • Име: Арни (Arni)
  • Пол:  Мъжки
  • Предполагаема възраст: 6м.
  • Характер:  Арни е кротък и мил, тих, обича да се глези, разбира се чудесно с други кучета, не прави бели, има перфектни хигиенни навици.
  • Размер: S / Малко куче
  • Кастриран, ваксиниран, чипиран, обезпаразитен

Историята на Арни (Arni)

Малкото бездомно кученце от малкия град. Една история на успеха с щастлив край. 

Един от сладките моменти в живота, заради които работим: правилният човек идва при нас, разпознава своето куче от пръв поглед сред всички останали, сякаш цял живот е знаел, че точно това е неговото куче, кучето също разпознава своя човек, гушва се в него и двамата си тръгват заедно…оставяйки ни с чувство на удовлетворение и усещане за изпълнен дълг, но и с малко влага по бузите. Още по-мила е сцената, когато става дума за малко, сладко, няколко-месечно пале, какъвто е случаят с Арни. Тогава сме свидетели на началото на една нова любов, която с повече късмет може да продължи и 20 години.  

Кученцето Арни е истински кореняк от Банкя, което въпреки младия си живот, има вече доста бурна история: родено е на улицата в гр. Банкя, спасено е от екипа на клиниката на фондация „Четири лапи“ в гр. Банкя, имунизирано и обезпаразитено е в клиниката ни в град Банкя и е осиновено отново в гр. Банкя.   

Макар никога да не е напускало града, палето Арни преживя доста промени в първите няколко месеца от своя живот. Надяваме се странстванията му най-сетне да са приключили и Арни да има един наистина хубав, дълъг и спокоен живот сред зеленината, чистия въздух и бистрата вода на красивата Банкя. В къщата и двора на своите осиновители той няма да е сам, ще има другарче, с което да си играят, да правят пакости и да споделят радостите от живота. Другарчето му също е осиновено при нас.  

Ако имате желание да ни подкрепите последвайте този линк

dog-woman
dog-woman-sun

Търсене