Дариосиновяване
dog-house-garbage-bag

куче Торин (dog torin)

Осиновен!

28.7.2020

Факти за Торин (Torin)

  • Име: Торин (Torin)
  • Пол:  Мъжки
  • Предполагаема възраст: 10 г.
  • Характер: Торин е кротък и мил, тих, обича да се глези, разбира се чудесно с други кучета, не прави бели, има перфектни хигиенни навици.
  • Размер: L / Голямо куче
  • Особености на характера: Торин е мило куче с кротък и благ характер, обича да се глези, не прави бели, има изградени хигиенни навици и се разбира чудесно с други кучета. 

Историята на Торин (Torin)

Торин попада в клиниката на фондация "Четири лапи" със силно уголемен тестис и с декубитални рани от продължително залежаване върху твърда повърхност. Очевидно е домашно куче, което не е гледано добре и накрая е изхвърлено на улицата, най-вероятно заради напредналата си възраст и цитираните по-горе здравословни проблеми.   

След приложеното медикаментозно и оперативно лечение Торин вече се чувства добре - обича  да се изляга върху мека тревичка под слънчевите лъчи и да се гуши върху мека завивка на сянка, когато му стане горещо. Не бива да стои навън през студените месеци, защото има къса козина и страда от болки в ставите, когато е изложен на студено и влажно време.   

Торин е лесно за гледане куче: тих, спокоен, глезлив, не му трябват големи разходки и спи през повечето време. Не е капризен за ядене и си казва, като му се излиза. Когато спи, понякога леко се изпуска, но количеството е малко и просто прави петънца по постелката му. В момента е на лекарство, което се надяваме да подейства за решаването на този малък проблем.    

Благодарение на вашата подкрепа успяваме да помагаме на хиляди бездомни животни и да им намираме нов дом!

Ако имате желание да ни подкрепите последвайте този линк

dog-grass-carpet
dog-sunny-day

Търсене