Осинови.ме

Перник подкрепя “Осинови.ме”

Щастливи сме, че инициативата ни е припозната в една от знаковите институции и символи на Перник.

16.1.2020

Наше картонено куче е поставено пред входа на залата в Двореца на културата – Перник. Щастливи сме, че инициативата ни е припозната в една от знаковите институции и символи на Перник. Вярваме, че именно от тук гласът ни ще се чува по-силно. Знаете, че нашите картонени посланици не са просто талисмани на кампанията, а носители на нейните идеи и каузи. Табелките върху всяко едно от кучетата води към сайта ни, където всеки може да се запознае с мисията, каузата и активностите на Осинови.ме.

Кампанията дава акцент върху хуманното и отговорно отношения към всички домашни любимци като образова обществото за проблемите, свързани с безразборното разплождане на породисти кучета и котета, изоставянето им, необходимостта от кастрация и най-вече – осиновяването на бездомни животни от приют или дори директно от улицата. Нашето мото е #ОсиовиНеКупувай. 

Ако искате да станете част от Осинови.ме, можете да разположите наш картонен посланик на подходящо място. Свържете с нас на: office@four-paws.bg или ни пишете лично съобщение на Фейсбук страницата ни и вече сте в играта. 

осинови не купувай!

Сподели сега

Търсене