Cat Hrisi for adoption

Коте Хриси (Cat Hrisi)

Коте Хриси си търси хора, които да я обичат

18.12.2023

Факти за Коте Хриси (Cat Hrisi)

  • Име: Хриси
  • Пол: женски
  • Предполагаема възраст: 6 месеца
  • Размер: M (средно голямо коте)
  • Черти на характера: обича да мърка, гальовна и игрива
Коте Лайза за осиновяване

Историята на Хриси (Hrisi)

Хриси е едно изключително коте. Тя е не само умна и красива, но и невероятно смела. Но често смелите писанчета с тяхното силно любопитство си навличат неприятности. И така от приключение на приключение, това момиче дойде при нас със счупено краче.

От самото начало знаехме, че котето е пострадало много преди нашите лекари да я прегледат. Задното дясно краче на Хриси се било наранило и за няколко седмици костта зараснала накриво. Тя не можеше да го използва, но изглежда вече нямаше и болка в мястото. Изправени пред този свършен факт, ние имахме само една разумна възможност – да ѝ дадем време, за да разберем дали неподвижното краче ще пречи или не. През това време Хриси беше ваксинирана и обезпаразитена. С времето крачето ставаше все по-малко, а малкото коте – все по-голямо. Радваме се да споделим, че при последния преглед установихме, че тя няма нужда от операция!

Хриси расте, храни се добре и води нормален котешки живот. Тя е готова за осиновяване и с нетърпение чака своя човек. Котето има чип и паспорт, кастрирано е и може да използва котешка тоалетна. Разбира се добре с други котки и много обича да гони всякакви играчки.

Подкрепете работата ни, за да можем да продължаваме да помагаме на животни като Хриси, като ни последвате на този линк.

Сподели сега

Търсене