Коте Кити (Cat Kitty)

Коте Кити (Cat Kitty)

Игрива и гальовна котка си търси осиновители

9.4.2024

Факти за Коте Кити (Cat Kitty)

  • Име: Кити
  • Пол: женски
  • Предполагаема възраст: 1година
  • Размер: М / средно голямо малко коте
  • Черти на характера: гушливa, гальовна, любопитна
Коте Кити (Cat Kitty)

Историята на Кити (Kitty)

Тази млада писанка е като топъл слънчев лъч, пробива си път през мрачните облаци и носи със себе си доброто настроение. Кити е много гальовна и е перфектният избор за веки, който иска котка за гушкане и обич. Няма да сбъркате, ако си я вземете за домашен компаньон. Младото коте дойде при нас след много тежка рана.

Кити е голяма любопитка, но изглежда това е най-опасната черта на много котета. Навярно, докато е изследвала някое дърво, Кити е паднала върху оградата на двор. Когато е доведена за преглед, тя видимо не искала да ползва предното си краче. Оказвало се, че скрита зад пухкавата козина е ужасна рана. Дълбок процеп от гръдния кош до лопатката. Като по чудо не бил засегнат голям кръвоносен съд, нито гръдната кухина. Само един сантиметър и огромното количество късмет я делели от грозна участ. Ако лекарите от клиниката на Фондация ЧЕТИРИ ЛАПИ не се бяха заели с лечението веднага, Кити със сигурност би загубила крака си.

Без да се губи нито миг, трябвало зеещата рана да бъде зашита. За съжаление много нерви били прерязани и не всички не можели да се възстановят. Раната била почистена и зашита. Малката пациентка поставен на системи и общо-укрепваща терапия. Последвали няколко дни на възстановяване. Кити била ограничена от всякакви разходки, за да позволи на тъканите да заздравеят. За кратко дори се наложило да носи шина, която да пази крачето. Малко по-малко, почивката и лекарските грижи дали късмет. И един ден Кити започнала да се подпира на крачето. А скоро след това дори да стъпва на него!

Кити беше ваксинирана и кастрирана в клиниката. Тя има изградени хигиенни навици и разполага със вой чип и паспорт. Ние сме сигурни, че тя много ще ни липсва. Ала сме убедени в точа, че може да дари своя бъдещ стопанин с много щастие и любов. Коте Кити се разбира с деца възрастни и с други котки. Тя има нужда само от любов и дом. Кити е здравs, добродушна и чака с нетърпение новия си дом. Ако Вие сте искате да се сдобиете още един член на към семейството си, пишете ни на adopt@four-paws.bg и ние ще се свържем с Вас.

Подкрепете работата ни, за да можем да продължаваме да помагаме на животни като Кити като последвате тозии линк.

Полетата със знак * са задължителни.

Особености на жилището (отбележете наличните)

Опит в грижите за домашни животни

Посещения при ветеринарен лекар (може да отбележите повече от едно)

При какви обстоятелства бихте се разделили с домашния си любимец (може да отбележите повече от едно)


Общи условия на Фондация Четири лапи
Това е нашата автоматична анти-бот проверка.
|Captcha

Сподели сега

Търсене