Cat Pumpkin for adoption

Коте Пъмпкин (Cat Pumpkin)

Сладката тиквичка Пъмпкин си търси дом

17.10.2023

Факти за Пъмпкин (Cat Pumpkin)

  • Име: Пъмпкин (Pumpkin)
  • Пол: мъжки
  • Предполагаема възраст: 1 година
  • Размер: М (средно голямо коте)
  • Черти на характера: сладък, гальовен и игрив
Cat Pumpkin for adoption

Историята на Пъмпкин 

Този писан е част то нашето Хелоуинското семейство. Те дойдоха в клиниката на Фондация ЧЕТИРИ ЛАПИ точно на 31-ви октомври. Единствено това сладко коте остана без постоянен дом. Цялата история, с всички страшни детайли, можете да прочете тук.

За наша радост – това е в миналото на малкия Пъмпкин.Той се възстановява отлично след всички болести в своето котешко детство. Сега той е напълно здрав и изрядно възпитан. Научил се е да ползва котешката тоалетна, умело да гони играчките си и мъркаво да топли своя човек по всяко време на денонощието. Разбира се с големи и малки хора, играе си с други котки и проявява интерес към спокойните кучета. На кратко – прекрасен за съжителство. Всички знаем, че тиквите са супер есенно време, когато са в сезон и трябва да бързаме да си вземем, докато има. Но ако си вземете тази котешка тиквичка – ще можете да ѝ се радвате целогодишно, във всичките сезони!

Пъмпкин – нашата малка тиквичка – си има чип и паспорт, всички ваксини и е готов за своя бъдещ дом! Младото коте продължава да търси своите стопани и не се отказва.Той е сладък, гальовен и енергичен. Има само едно желание – да получи дом, в който да го гледат завинаги и с много любов.

Подкрепете работата ни, за да можем да продължаваме да помагаме на животни като Пъмпкин като ни последвате на този линк.

Сподели сега

Търсене