Капри, Софи, Инди и Теди

Котета Капри, Софи, Инди и Теди (Cats Capri, Sofie, Indy and Teddy)

Тези сладки писанчета си търсят домове

27.6.2024

Факти за Капри, Софи, Инди и Теди

  • Име: Капри, Софи, Инди и Теди
  • Пол: 2 женски и 2 мъжки
  • Предполагаема възраст: 3 месеца
  • Размер: S (малко коте)
  • Черти на характера: игриви, гальовни, безстрашни, разбират се с други кучета и котки 
Котета Капри, Инди и Софи

Капри (от ляво), Инди (по средата), и Софи (в дясно)

Коте Софи

Коте Софи

Историята на Капри, Софи, Инди и Теди (Cats Capri, Sofie, Indy and Teddy)

Малките пухкави четириноги, които виждате на снимките са котенцата Капри, Сòфи, Инди и Теди. Четиримата имаха много премеждия по пътя си до тук. Преодоляха глад и  болести, но оцеляха благодарение на многото грижовни ръце през които минаха.

В началото котенцата били пет. Случайно били намерени - изхвърлени в кофа за боклук. Един минувач се смилил и веднага ги прибрал. Едно от тях не оцеляло времето прекарано навън без грижи – вероятно няколко ден. А останалите не можели да свикнат с лесно с тази голяма промяна. Четирите оцелели писанчета дошли в клиниката за преглед тъкмо навреме. Всяко едно от тях тежало едва 70 грама, почти наполовина на очакваното. Въпреки, че били топлени и хранени, те отслабвали всеки ден. Следващите няколко седмици били критични за тях – трябвало да се промени схемата им на хранене, да бъдат затоплени, и да получат достатъчно количество течности и витамини. Този период на глад, забавил развитието им  и пречел да се хранят и растат нормално. Наложило се продължително лечение. Но накрая котенцата се преборили за живота си, вече здрави и растящи нормално. Двете женски котета са Капри – мис Каприз, която се хранела най-трудно и  Сòфи – най-дребната и нежната от всички. А двете момченца са Инди и Теди – сладки и гушкави, но също така и много смели и игриви.

Котенцата са ваксинирани, обезпаразитени и имат своите чипове и паспорти. Ако искате да осиновите едно или няколко от тях, тогава моля попълнете анкетата или ни пишете на adopt@four-paws.bg и ние ще се свържем с Вас.

Подкрепете работата ни, за да можем да продължаваме да даваме надежда на бездомничета като тези красавци като последвате този линк.

Котета Теди и Инди

Котета Теди (от ляво) и Инди (от дясно)

Коте Теди

Коте Теди

Полетата със знак * са задължителни.

Особености на жилището (отбележете наличните)

Опит в грижите за домашни животни

Посещения при ветеринарен лекар (може да отбележите повече от едно)

При какви обстоятелства бихте се разделили с домашния си любимец (може да отбележите повече от едно)


Общи условия на Фондация Четири лапи
Това е нашата автоматична анти-бот проверка.
|Captcha

Сподели сега

Търсене