Куче Ася (Dog Asya)

Куче Ася (Dog Asya)

Куче Ася търси своя нов дом 

29.3.2024

Факти за Куче Ася (Dog Asya)

  • Име: Ася
  • Пол: женски
  • Предполагаема възраст: 1.5 година
  • Характер: мила, игрива, обича да тича, умна
  • Размер: М / средно голямо куче

Историята на Ася (Asya)

Ася е сладурско куче, още от снимките си личи колко е весела и усмихната. На живо е също толкова лъчезарна. Понякога е трудно да повярваш, че има животни, които остават добри и гальовни дори и след най-тежките рани. 

Историята на кучето започнала през лятото на миналата година, когато екипът ни я открил. Ася е станала жертва на пътен инцидент, който я оставя в безпомощно състояние. Когато е намерена, тя е в безсъзнание и лежи до пътя с огромна рана. Тя имаше нужда от незабавна лекарска помощ. Така Ася става пациент на Ветеринарната клиника на фондация ЧЕТИРИ ЛАПИ и прекарва първия си ден при нас на операционната маса. Неуморно ветеринарният ни екип се труди над този сложен хирургичен случай, отстранявайки парченцата асфалт и шиейки. Раната се оказала с твърде големи размери, за да бъде затворена с една операция. Но нашият екип наистина дава всичко от себе си и с цената на много време, дренажи и шевове, смалява раната на повече от половина. За кучето следват дълги седмици пълни с прегледи, промивки и обезболяващи. Вторият етап от нейното лечение включва бавното смаляване на дефекта с консервативно лечение. За радост на нашата Ася, вече няма болка и много скоро тя вече е свободна да се разхожда през деня и да общува с другите пациенти. Още месеци наред раната е промивана и превързвана. Тя се смалявала ли смалява, докато накрая напълно изчезнал розовия дефект. Опашатката се разбира много добре с всички колеги в клиниката и бързо се сприятелява с нашите другите животни, особено с куче Фийби.

Ася е прекрасно куче, пълна с любов и щастие, които иска да сподели със своя бъдещ стопанин. Тя има изградени хигиенни навици, чипирана е, ваксинирана и обезпаразитена. Разбира се добре с други кучета и много лесно учи нови команди. Ако Вие искате това весело другарче в живота, моля попълнете анкетата по-долу или ни пишете на adopt@four-paws.bg и ние ще се свържем с Вас.

Подкрепете работата ни, за да можем да помагаме на животни като Ася, като ни последвате на този линк

Куче Ася (Dog Asya)

Полетата със знак * са задължителни.

Особености на жилището (отбележете наличните)

Опит в грижите за домашни животни

Посещения при ветеринарен лекар (може да отбележите повече от едно)

При какви обстоятелства бихте се разделили с домашния си любимец (може да отбележите повече от едно)


Общи условия на Фондация Четири лапи
Това е нашата автоматична анти-бот проверка.
|Captcha

Сподели сега

Търсене