Куче Кара в Банкя

куче Кара (dog kara)

Кара си търси своя нов дом!

14.12.2020

Факти за Кара (Kara)

  • Име: Кара (Kara)
  • Пол:  женски
  • Предполагаема възраст: 5 г.
  • Характер: Страхува се от непознати. Въпреки това е свикнала да носи нашийник и той дори ѝ действа успокояващо, ако е закачен за каишката на опитен водач. Нуждае се от време, за да свикне с нов човек. Разбира се с други кучета. Няма данни за непоносимост към котки.
  • Размер: М / средноголямо куче

Историята на Кара (Kara)

Кара бе спасена по сигнал на граждани в района на кв. „Свобода“, заедно с още две кучета, като и трите имаха много сериозен кожен проблем, когато ги доведоха при нас. Освен липсата на козина, по тялото на Кара имаше и множество рани.   

В клиниката ѝ бяха направени кръвни и кожни изследвания. Ваксинирахме я, обезпаразитихме я вътрешно и външно. Назначихме ѝ медикаментозно лечение, прием на антибиотици и редовно къпане с лечебен шампоан (на всеки четири дни). След няколко месеца на възстановяване и лечение Кара вече е неузнаваема. Момичето вече е с напълно пораснала, чисто нова козина, а страхът ѝ от хората понамаля с времето, прекарано при нас.  

Сега Кара си търси постоянен дом и добър стопанин, който да ѝ покаже, че човечеството си има и своята положителна страна. Сигурни сме, че ще възнагради бъдещия си осиновител с много любов и вярност. Ако искате да осиновите Кара, моля попълнете анкетата по-долу.  

куче Кара
куче Кара

Полетата със знак * са задължителни.

Особености на жилището (отбележете наличните)

Опит в грижите за домашни животни

Посещения при ветеринарен лекар (може да отбележите повече от едно)

При какви обстоятелства бихте се разделили с домашния си любимец (може да отбележите повече от едно)


Общи условия на Фондация Четири лапи
Това е нашата автоматична анти-бот проверка.
|Captcha

Търсене