Куче Кови в Банкя

куче кови (dog kovi)

Кови си търси своя нов дом!

14.12.2020

Факти за Кови (kovi)

  • Име: Кови (Kovi)
  • Пол:  мъжки
  • Предполагаема възраст: 2.5 г.
  • Характер: Страхлив, предпазлив и много срамежлив, но иначе добродушен и с мек характер. Има поносимост към други кучета, нямаме данни дали понася котки. Нуждае се от време за социализация, за да свикне с нов човек.
  • Размер: М / средноголямо куче

Историята на Кови (Kovi)

Кови беше спасен по сигнал на граждани за три кучета в много тежко състояние в района на кв. „Свобода“. Доведоха го в клиниката не уплашен, а направо ужасен, полужив от недохранване, с окапала козина и наранявания по цялото тяло. Изкъпахме го, обезпаразитихме го, ваксинрахме го, направихме му кръвни и кожни изследвания. Назначихме му медикаментозно лечение.  

След няколко месеца на редовно хранене, разходки, сресване, къпане с лечебен шампоан, прием на лекарства и няколко антибиотични терапии, Кови започна да възвръща както нормалния си външен вид, така и добродушния си характер. Все още се страхува от непознати, но е добронамерен и просто се нуждае от малко време, за да им се довери.  

Сега Кови си търси подходящ стопанин и постоянен дом. Ако искате да осиновите черния ни срамежливко, моля попълнете анкетата по-долу и ние ще се свържем обратно с вас.  

куче Кови
куче Кови
куче Кови

Полетата със знак * са задължителни.

Особености на жилището (отбележете наличните)

Опит в грижите за домашни животни

Посещения при ветеринарен лекар (може да отбележите повече от едно)

При какви обстоятелства бихте се разделили с домашния си любимец (може да отбележите повече от едно)


Общи условия на Фондация Четири лапи
Това е нашата автоматична анти-бот проверка.
|Captcha

Сподели сега

Търсене