Куче Рей (Dog Rey)

Куче Рей (Dog Rey)

Кученце Рей си търси добър дом 

24.4.2024

Факти за Куче Рей / Dog Rey

  • Име: Рей
  • Пол: мъжки
  • Предполагаема възраст: 8 месеца
  • Характер: игрив, любвеобилен, умен
  • Размер: S/M малко по размер куче

Историята на Рей (Rey)

До сега пътят на куче Рей е бил труден, пълен с проблеми и тъжни обрати. Но въпреки всичко той запазва соята радост и весел кучешки ентусиазъм. Затова и ние се надяваме, че напред му предстои някакво много хубаво бъдеще.

Малкото кученце е голям чаровник, дори от снимките си личи, че изглежда сякаш е породист. Подобно на много други клети душици в неговото положение, Рей е станал жертва на незаконно и нерегулирано развъждане на кучета. Вероятно е роден съвсем целенасочено от някоя майка, използвана като конвейер за сладки кученца и пари. Ала не случил на хора, нямало кой да се погрижи малкото кученце да получи ветеринарни грижи. Така от нехайство, той почти загубил зрението си и скоро бил изхвърлен навън като непотребна вещ.  Ето как една студена декемврийска сутрин Рей се оказал почти сляп, свит от страх и зъзнещ от студ, сам самичък. Бил прегледан и обезпаразитен в клиниката на фондация ЧЕТИРИ ЛАПИ. Той имал паразити и гнойно възпаление на очите. Веднага щом усети, че е на топло и безопасно, той започна да ни дарява с целувки.

Някои неща могат да бъдат излекувани само, ако се започне навреме. Ретината на дясното око била повредена отдавна и вече нямало шанс. Ала с много усилия ветеринарният екип успял да спаси лявото око на Рей. Сега малкото куче вижда достатъчно, за да навигира в света и напълно се е адаптирал. Той обожава да си играе с хора, особено с деца и е много дружелюбен с котки и други кучета. Малкият е ваксиниран, чипиран и редовно обезпаразитяван. Дали Вие имате време за игри и искате да осиновите този предан приятел? Тогава попълнете анкетата по-долу или ни пишете на adopt@four-paws.bg и ние ще се свържем с Вас.

Подкрепете работата ни, за да можем да помагаме на животни като Рей, като ни последвате на този линк

Куче Рей (Dog Rey)

Полетата със знак * са задължителни.

Особености на жилището (отбележете наличните)

Опит в грижите за домашни животни

Посещения при ветеринарен лекар (може да отбележите повече от едно)

При какви обстоятелства бихте се разделили с домашния си любимец (може да отбележите повече от едно)


Общи условия на Фондация Четири лапи
Това е нашата автоматична анти-бот проверка.
|Captcha

Сподели сега

Търсене