Куче Ронин / Dog Ronin

Куче Ронин (Dog Ronin)

Куче Ронин търси своя нов дом 

12.9.2023

Факти за Куче Ронин (Ronin)

  • Име: Ронин (Ronin)
  • Пол: мъжки
  • Предполагаема възраст: 2 години
  • Характер: игрив, дружелюбен, обича лакомства
  • Размер: L / голямо куче

Историята на Ронин (Ronin)

Ронин е прекрасно младо куче. Той е игрив, послушен и много бича да научава нови команди в замяна на обилно количество лакомства. Ронин знае колко тежки могат да бъдат условията на улицата и се надява никога повече да не му се наложи да се срещне с тях.

Куче Ронин беше спасено от наш колега преди повече от година и имаше огромна рана на гърба. Третирането и зарастването на кожни дефекти – и то толкова големи рани – отнема много време. Ако питате Ронин – твърде много. Да, наистина той не помагаше на оздравителния процес като постоянно се ближеше, изяждаше си шевовете и чупеше яка след яка. Но за сметка на това беше много търпелив към нашия ветеринарен екип. Винаги спокоен по време на преглед или поставяне на новата превръзка. Ветеринарните лекари в клиниката на ЧЕТИРИ ЛАПИ трябваше да лекуват гръбчето му месеци наред. Дори се наложи да се направят три пластични операции, с които да смалят размера на раната. Милиметър по милиметър, след почти година лечение, Ронин най-после оздравя.

Сега, когато най-после се е оправил, куче Ронин няма търпение да поеме по своя нов светъл път и да срещне своите бъдещи стопани. Кучето е ваксинирано, чипирано и кастрирано. Той има изградени хигиенни навици и редовно е обезпаразитяван. Разбира се с други кучета и много обича да играе на гоненица. Обожава човешкото внимание и всички човеци – малки и пораснали.

Ако имате желание да ни подкрепите последвайте този линк

Dog Ronin for adoption

Сподели сега

Търсене