Куче Тропчо (Dog Tropcho)

Куче Тропчо (Dog Tropcho)

Това сладко игриво бяло куче си търси стопани 

30.4.2024

Факти за Тропчо

  • Име: Тропчо
  • Пол: мъжки
  • Предполагаема възраст: 11 месеца
  • Характер: игрив, любопитен; със силна страст към лакомствата и играчките
  • Размер: M/L средно голямо куче

Историята на Тропчо (Tropcho) 

Тропчо е сладко младо куче. Той е пълен с енергия и търси своя нов дом. Едва когато бил пале на три-четири месеца, малкият пострадал в тежка автомобилна катастрофа. Оцелял като по чудо, но прекарал няколко дни в безсъзнание.

Неговата история започнал преди повече от 6 месеца, през лятото на 2023 година. След като бил блъснат от кола, той се нуждаел от спешна помощ. Кучето било в кома и три дни се борило за живота си, докато било закачено за различни животоспасяващи системи. За щастие накрая Тропчо отворил очи, но далеч не бил излекуван. Оставали дълги месеци, докато се възстановил напълно. За голяма радост на своите лекари само седмица след като се събудил, той вече можел да стои прав. Още няколко дни и направил първите си стъпки с малко помощ. От тогава той се възстановявал все по бързо и всеки ден радвал околните със своя напредък и ентусиазъм. В началото на зимата Тропчо вече бил ваксиниран и можел да ходи напълно сам, дори не залитал. Кучето било кастрирано, чипирано и обезпаразитено в клиниката на Фондация ЧЕТИРИ ЛАПИ. За няколко месеца игра с другите пациенти, той се възстановил.

Днес Тропчо е здрав и много енергичен, готов за следващите стъпки в живота. Той обича да гони топка, може да ходи на повод и много се радва на всеки, който му обърне внимание. Ако Вие искате да осиновите този игрив приятел, тогава пишете ни на adopt@four-paws.bg и ние ще се свържем с Вас.

Подкрепете работата ни, за да можем да помагаме на повече животни като Тропчо, като ни последвате този линк

Куче Тропчо (Dog Tropcho)

Полетата със знак * са задължителни.

Особености на жилището (отбележете наличните)

Опит в грижите за домашни животни

Посещения при ветеринарен лекар (може да отбележите повече от едно)

При какви обстоятелства бихте се разделили с домашния си любимец (може да отбележите повече от едно)


Общи условия на Фондация Четири лапи
Това е нашата автоматична анти-бот проверка.
|Captcha

Сподели сега

Търсене