Dogs Aiden, Electra, and Stella for adoption

Кучета Ейдън, Електра и Стела (AIDEN, ELECTRA, AND STELLA DOG)

Кучета Слета и Електра намериха своя дом, но Ейдън все още търси неговото семейство 

12.9.2023

Факти за кучета Ейдън, Електра и Стела (AIDEN, ELECTRA, AND STELLA)

  • Име: Ейдън, Електра и Стела (Aiden, Electra, and Stella)
  • Пол: едно мъжко и две женски
  • Предполагаема възраст: 3 месеца
  • Характер: енергични, игриви, обичат да тичат
  • Размер: S / малко куче

Историята на Ейдън, Електра и Стела (Aiden, Electra, and Stella)

Това са три усмихнати опашати приятелчета, кучетата Стела, Ейдън и Електра. Те искат игри, прегръдки и шансът да дарят и вас с весело настроение! Тримата бяха част от голямо кучешко семейство, цели шест мъничета. Пътят им на Земята щял бързо да свърши, ако отивайки към работа случаен човек не беше видял мърдащата торба в кофа за боклук. Човекът прибрал кученцата и ги спасил от тежка участ. Останаха им само звездните имена – Ейдън, Карина, Стела, Бианка и Електра.

Новото звездно семейство от малки и сладки кученца – четири сестрички и едно братче – пристигнали в клиниката за преглед. Ако сте мислили, че трудностите са свършили до тук – уви, грешали сте. Кученцата отказвали да се хранят, имунитетът им бил отслабен и се появила чревна инфекция. Тепърва започвала борбата за живота им. Минали няколко тежки седмици изпълнени с антибиотици, затоплящи възглавнички, разстроени стомаси и черва. Подобно премеждие не бе лесно за семейството ни звездички, които трябваше да свикнат с изкуствения биберон вместо с майката, от която са отделени. Най-тежкият период от отглеждането на тези кученца премина и звездичките вече имат своите първи ваксини и могат да бъдат осиновени. Знаем, че те ще имат и много радостни игри в бъдещите им семейства, но се надяваме това да се случи по-скоро. Първите две късметлии вече намериха своите домове, останалите чакат – може би чакат вас?

Трите кученца търсят своя дом и няма да се откажат, докато не го намерят. Ейдън – неговото име означава малко пламъче, сладък и много игрив. И двете му сестри Стела – небесна звезда със светла бяла шарка на челото и най-малката Електра – чието име означава ярка. Тримата сладурковци имат необходимите ваксини, паспорти и са чипирани. Те са здрави, невероятно весели и много искат да бъдат осиновени. Ако можете да им отделите време и любов, те могат да станат ваши най-предани приятели. 

В случай, че нямате тази възможност, но имате желание да подкрепите Звездичките и нас последвайте този линк

Dogs Stella and Aiden for adoption

Отляво е Стела, която е вече осиновена, а отдясно е Ейдън, който все още търси своя дом

Dog Electra for adoption

Електра е вече осиновена 

Сподели сега

Търсене