Lioness Neida at LIONSROCK Big Cat Sanctuary

парк за големи котки ЛАЙъНСРОК

Проект на ЧЕТИРИ ЛАПИ в Южна Африка, създаден през 2006г.

4.11.2021

Паркза големи котки ЛАЙЪНСРОК цели да осигури живот без страдание и най-добрите условия за всяка голяма котка, която живее тук. Специален екип помага на спасените, травматизирани големи котки като леопарди, лъвове и тигри, които се нуждаят от грижите им. Животни тук идват от цял свят. 

ЧЕТИРИ ЛАПИ започна да развива мястото през 2006г.  и от тогава постоянно прави подобрения. Благодарение на нашите усилия над 100 големи котки са намерили своя доживотен дом тук.  

Сайт на Парк за големи котки ЛАЙЪНСРОК

ВАЖНО: Рекламите, които може да прекъснат това видео, нямат връзка с ЧЕТИРИ ЛАПИ. Ние не можем да поемем отговорност за съдържанието им.

Освен големи котки и красив пейзаж, ЛАЙЪНСРОК предлага различни дейности за посетителите, както и разнообразие от стаи за настаняване с капацитет за 70 гости. 

Различни игри, плувен басейн, наблюдение на птици и туристически пътеки в природните околности са едни от дейностите тук, от които гостите могат да избират. В ресторанта и бара се сервират различни лакомства, а атмосферата и персоналът са винаги топли и любезни. Посетителите, независимо от времето на престоя си, могат да се насладят на групови обиколки, включващи хранене на животните. Можете да научите повече информация тук. 

История

Как започва всичко?


През 2006г. ЧЕТИРИ ЛАПИ придовиба земята, като в продължение на година се провеждат проучвания на терен и се облагородява, за да отговори на високите международни стандарти на организацията. Отогава насам в убежището са заселени над 100 лъва от различни точки на света.

Локация

Къде да ни откриете?


Farm Kleinbloemhof, Bethlehem, 9700, South Africa

Можете да откриете и локацията в  Google Maps

Social media

Последвайте историите ни


Можете да откриете Убежище за големи котки ЛАЙЪНСРОК в социалните мрежи:

Facebook
Instagram
Lions at LIONSROCK Big Cat Sanctuary

Подкрепете спасените големи котки

Дарете за развитие на нашите убежища за спасени животни 

дари днес

Търсене