Lioness Neida at LIONSROCK Big Cat Sanctuary

парк за големи котки ЛАЙъНСРОК

Проект на ЧЕТИРИ ЛАПИ в Южна Африка, създаден през 2006г.

4.11.2021

Паркза големи котки ЛАЙЪНСРОК цели да осигури живот без страдание и най-добрите условия за всяка голяма котка, която живее тук. Специален екип помага на спасените, травматизирани големи котки като леопарди, лъвове и тигри, които се нуждаят от грижите им. Животни тук идват от цял свят. 

ЧЕТИРИ ЛАПИ започна да развива мястото през 2006г.  и от тогава постоянно прави подобрения. Благодарение на нашите усилия над 100 големи котки са намерили своя доживотен дом тук.  

Сайт на Парк за големи котки ЛАЙЪНСРОК

ВАЖНО: Рекламите, които може да прекъснат това видео, нямат връзка с ЧЕТИРИ ЛАПИ. Ние не можем да поемем отговорност за съдържанието им.

Освен големи котки и красив пейзаж, ЛАЙЪНСРОК предлага различни дейности за посетителите, както и разнообразие от стаи за настаняване с капацитет за 70 гости. 

Различни игри, плувен басейн, наблюдение на птици и туристически пътеки в природните околности са едни от дейностите тук, от които гостите могат да избират. В ресторанта и бара се сервират различни лакомства, а атмосферата и персоналът са винаги топли и любезни. Посетителите, независимо от времето на престоя си, могат да се насладят на групови обиколки, включващи хранене на животните. Можете да научите повече информация тук. 

История

+

Как започва всичко?


През 2006г. ЧЕТИРИ ЛАПИ придовиба земята, като в продължение на година се провеждат проучвания на терен и се облагородява, за да отговори на високите международни стандарти на организацията. Отогава насам в убежището са заселени над 100 лъва от различни точки на света.

×

Локация

+

Къде да ни откриете?


Farm Kleinbloemhof, Bethlehem, 9700, South Africa

Можете да откриете и локацията в  Google Maps

×

Social media

+

Последвайте историите ни


Можете да откриете Убежище за големи котки ЛАЙЪНСРОК в социалните мрежи:

Facebook
Instagram

×

Lions at LIONSROCK Big Cat Sanctuary

Подкрепете спасените големи котки


Дарете за развитие на нашите убежища за спасени животни 

дари днес

Сподели сега

Търсене