коте Ками в клиниката на Фондация ЧЕТИРИ ЛАПИ в Банкя

Двойно повече добро:1 дарителски SMS става 2 лева  

Активна кампания на ЧЕТИРИ ЛАПИ за набиране на средства в DMS платформата на Български дарителски форум и Фондация BCause

30.5.2024

От 2012 година насам ЧЕТИРИ ЛАПИ има активна кампания за набиране на средства за кастрация и лечение на бездомни животни в DMS платформата на Български дарителски форум и Фондация BCause.  

Благодарения на тази платформа и със съдействиета на мобилните оператори, хората, които подкрепят нашата дейност, могат да изпращат единични SMS или да направят месечен SMS абонамент на номер 17 777, като използват дарителската думичка LAPI.  

От 1 юни 2024 предстои актуализация на стойностите на дарителските SMS-и и абонаменти в DMS платформата, както и промяна в начина, по който се прави избор на SMS абонамент.  

КАКВИ СА НОВОСТИТЕ?

  • Стойността на еднократния дарителски SMS се променя от 1 лев на 2 лева; 
  • Стойността на дарителски SMS абонамент от 2 лв. отпада, но съществуващите вече абонаменти ще продължат да са активни до прекратяването им от абонатите или до момента, в който абонатите решат да преминат на абонамент от 5 или 2х5 лв. - и в двата случая не по-късно от края на 2024 г. 
  • Добавя се дарителски SMS абонамент на стойност от 2х5 лв., който следва да се изпише при заявяването му по един от следните начини 2х5, 2*5 или 2Х5, но не и 10 (поради технически причини); 
  • Промяна в стъпките за избор на абонамент: 
    • дарителят може да избере свободно дали да стартира абонамент от 5 лв. или 2х5 лв. 
    • дарителят може да направи промяна в цената на абонамента по всяко време. 

Благодарение на щедростта на нашите дарители и на доверието им в нашата работа успяваме да намалим страданията на бездомните животни, като ги предпазваме от безконтролно размножаване, съдействаме за техния здравен статус и се борим срещу различни прояви на жестокост срещу четириногите уличните обитатели. 

куче Ронин

С двойно по-голямата подкрепа, която ще носи всеки SMS, нашият екип ще има възможност да продължи да извършва ежедневно безплатни кастрации, обезпаразитяване, идентификация, а при необходимост и лечение на бездомни кучета и котки във Ветеринарната клиника на ЧЕТИРИ ЛАПИ в гр. Банкя, но и ще разработва нови програми, за да подпомага грижата за бездомните животни. Тези програми са насочени към прилагането на най-ефективните практики за овладяване на котешките популации, подкрепа за малките общини, лишени от достъп до ветеринарна помощ, популяризиране на осиновяването и повишаването на информираността за отговорната грижа за домашните любимци.

Куче Тропчо (Dog Tropcho)

Научете повече за грижата за бездомните живонити


ТУК

Сподели сега

Търсене