Американска фитнес звезда в подкрепа на ЧЕТИРИ ЛАПИ  

Фитнес инструкторката и предприемач Ребека Луиз се присъединява към раобтата на фондацията, за да даде повече гласност на каузата за защита на животните 

20.1.2023

В края на изминалата година екипът на ЧЕТИРИ ЛАПИ приветства помощта на международната спортна звезда Ребека Луиз (Rebecca Louise), която чрез дейността си реши да подкрепи каузата на организацията и да запознае повече хора с темата за защита на животните. Тя бе на посещение и у нас, където се запозна с дейността на българския клон на международната организация и подкрепи два от ключовите ни проекти - клиниката за бездомни животни в Банкя и проект “Животни помагат на хората”

Родена във Великобритания, Ребека е известна в Щатите, а и по цял свят, фитнес инструктор и предприемач. Тя се е отдала на кариерата си на спортист и дигитален номад, който прави специализирани фитнес видеа и спортни програми и дава насоки за здравословен начин на живот. Със своите стотици хиляди последователи в социалните мрежи, Ребека е гласът, от който животните се нуждаят, за да получи работата на ЧЕТИРИ ЛАПИ по цял свят повече гласност, особено сред младото поколение.  

Rebecca Louise visit to the FOUR PAWS clinic in Bulgaria

Ребека ежегодно пътува до различни дестинации със семейството си, където заснема част от специализираните си видеа с фитнес насоки и след това ги споделя със своята отдадена публика. Ето защо в рамките на няколко седмици, тя бе поканена от международния ни екип да посети ключови за дейността ни центрове, защитени паркове за животни и съвместни проекти. 

Сътрудничеството с нея има за цел да подчертае устойчивия подход на ЧЕТИРИ ЛАПИ при работата с бездомни животни и програмите за кастрация, осигуряването на домове за спасени диви животни в среда най-близка до естествената за вида им, както и при интеракциите на животни и хора.  

В България Ребека посети нашата клиника за бездомни животни в Банкя, както и центъра към проект “Животни помагат на хората.” Там тя се запозна с колегите, работещи в двете направления, засне серия обучителни спортни видеа и разказа за дейностите и трудностите на двата проекта. По време на посещенията си Ребека надниква зад кулисите на ежедневния живот на мечките в защитените ни паркове и на десетките бездомни кучетата и котки, лекувани в клиниката на ЧЕТИРИ ЛАПИ.  

Съвместните видеа имат за цел и да разкажат и за устойчивия и съобразен с хуманното отношение към животните туризъм. В много ваканционни дестинации дивите животни се експлоатират за забавление и се излагат на показ за взаимодействия с хората, които са неестествени за животните. ЧЕТИРИ ЛАПИ има за цел да повиши осведомеността на туристите, където е възможно, да се наслаждават на диви животни в естествената им среда, а не в плен , и да подкрепят само истински убежища. 

ВАЖНО: Рекламите, които може да прекъснат това видео, нямат връзка с ЧЕТИРИ ЛАПИ. Ние не можем да поемем отговорност за съдържанието им.

“Посланията, които отправям към последователите си са винаги свързани с позитивното мислене и преодоляването на препятствията. Когато става въпрос за работата на ЧЕТИРИ ЛАПИ, това, в което най-много виждам себе си и силата на моите послания, е практическият, ориентиран към решения подход за осигуряване на дългосрочни решения и постоянен дом на нуждаещи се животни. Тези животни са страдали толкова много, а ветеринарните лекари и гледачите от екипа никога не са се отказали от тях. Изключително съм щастлива да повиша осведомеността сред моята общност и да допринеса за спасяването на още повече животни от жестоките им съдби“, 

казва Ребека Луиз, която подкрепя ЧЕТИРИ ЛАПИ от 2020 г. 

Сред посетените от Ребека държави са още Швейцария, Косово и Виетнам, където тя даде своя принос към парковете на ЧЕТИРИ ЛАПИ. Последвайте социалните ни канали, за да научите още.

Сподели сега

Търсене