Comedy show 2022

ЧЕТИРИ ЛАПИ представя: Опашати шеги в парка 2   

Стендъп комедия за животните и техните хора ЧАСТ 2 – 19.05. в Маймунарника  

13.5.2024

Едни от най-забавните майстори разказвачи на комедията у нас, група от импровизационен театър и радиоводещи с отношение към животните  се пренасят на сцената на Маймунарника в Борисовата градина за второто издание на стендъп комедията Опашати шеги в парка. Благотворителното събитие на ЧЕТИРИ ЛАПИ ще се проведе на 19 май (неделя) от 16:00 часа при вход свободен.Пригответе се за опашати шеги с неочакван обрат, от които не е изключено да залаете от смях, защото сцената ще завладеят талантливите актьори от импровизационния театър “Както Ви харесва” и първата стендъп група в България Inside Joke Stand-Up Comedy.  

На сцената се завръща  звездният участник Смайли - първото куче терапевт на ЧЕТИРИ ЛАПИ.Смайли, ще демонстрира какви команди владее, а неговият водач Антония Рикова, ще се включи, за да разкаже вълнуващата му история, подробности за желаещите да осиновят и как всеки може да помогне с грижа към бездомните животни.  Още представители на фондацията ще запознаят гостите в Маймунарника с полезна информация за рисковете от незаконната търговия с кучета и работата на ЧЕТИРИ ЛАПИ с бездомните животни. 

Още много подаръци и изненади очакват публиката на благотворителното събитие на ЧЕТИРИ ЛАПИ тази неделя в 16:00 в Борисовата градина.  Водещи на кучешката забава ще бъдат любимите ни радио гласове - Христина и Кристина от Радио Energy. 

Присъствието на публиката означава и подкрепа за ЧЕТИРИ ЛАПИ - силния, глобален и независим глас на животните, зависещи пряко от човека, чиято визия е за един по-добър свят, в който животните не са подложени на страдание и са отглеждани с уважение и разбиране. Мобилната клиника на фондацията ще бъде разположена съвсем наблизо в Конната база за всички граждани на район “Средец”, които искат да помогнат на бездомно коте и да го кастрират. 

Входът е свободен, а публиката - е добре дошла с домашните си любимци. Събитието във Facebook.   

 

Bankya clinic

Прочетете още актуални новини за работата ни


ВИЖ ТУК

Сподели сега

Търсене