Cat in Bankya clinic

ДОБРОВОЛСТВАЙ ПРИ НАС 


НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ 

Катo международна организация с офиси, паркове и проекти по целия свят, ние търсим отдадени хора, които искат да дарят времето и талантитеси в подкрепа на нашата кауза.

 
Доброволческата работа, посветена на хуманното отношение към животните, носи многобройни ползи и отразява действително състрадателната същност на хората. Чрез всеотдайната си работа доброволците активно допринасят за благосъстоянието и защитата на животните. Доброволческата работа в областта на хуманното отношение към животните не само е от полза за самите животни, но и обогатява живота на участниците, като засилва чувството за цел, удовлетворение и дълбока връзка с природния свят. 

Stray cats project Sofia

Проект за изследване на популацията на бездомни котки на София

Програмата не е активна в момента.

Популацията на бездомни котки в гр.София се увеличава и по улиците се виждат повече котки, отколкото кучета.За да разберемповече за развитието на котешката популация проведохме наблюдателна теренна работа в гр. София през 2023 г. Заедно съсзагрижените ни доброволци успяхме да дадем положителен старт на обширен проект в името на решаването на проблема на бездомни котки.Научи повече тук.

Working at FOUR PAWS

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КАМПАНИТЕ НИ


Нека заедно да работим за свят, в който животните се третират с уважение, съпричастност и разбиране. 

ВИЖ ТУК

Търсене