Дариосиновяване
Тигъра Джил в Тиерарт

За четири лапи

Защита на животните. Навсякъде по света.

12.1.2022

ЧЕТИРИ ЛАПИ е международна организация за защита на животните, която разкрива, спасява бедстващи животни и ги защитава.

Основана през 1988 година във Виена от Хели Дунглер и нeговите приятели, организацията се бори за свят, в който хората се отнасят към животните с уважение, емпатия и разбиране. Днес, с офиси в Австралия, Австрия, Белгия, България, Германия, Косово, Нидерландия, Швейцария, Южна Африка, Тайланд, Украйна, Великобритания, САЩ, и Виетнам, както и убежища за спасени животни в единадесет страни, ЧЕТИРИ ЛАПИ осигурява спешна помощ и дългосрочни решения.  

Устойчивите кампании и проекти на ЧЕТИРИ ЛАПИ, се фокусират върху домашни любимци, включително бездомни кучета и котки, селскостопански и диви животни – като мечки, големи котки, орангутани и слонове, държани в плен или отглеждани в неподходящи условия, както и в зони на конфликт и зони, засегнати от бедствия.  

Отдадени сме на каузата за хуманно отношение към бездомните котки и кучета, както и към подобряването на условията на отглеждане на домашни любимци и селскостопански животни. Създаваме убежища в различни точки на света, в които диви животни, спасени от неподходящи условия за живот, намират своя нов, отговарящ на нуждиите им дом. 

ЧЕТИРИ ЛАПИ разрешава проблемни ситуации и осигурява бърза и ефективна помощ на бедстващи животни. Целта ни е да постигнем и установим политически, социални и икономически промени - чрез образование, проекти и кампании, които да са от полза на животните. Нашата работа се основава на научни експертизи, солидни проучвания и интензивна работа на национално и международно ниво с различни органи и организации. 

РАЗКРИВАМЕ 

РАЗКРИВАМЕ


ЧЕТИРИ ЛАПИ, разкрива неподходящите и животозастрашаващи условия, в които жвеят животни.
Прочети още тук.

СПАСЯВАМЕ

СПАСЯВАМЕ


ЧЕТИРИ ЛАПИ, спасява бедстващи животни от нехуманно отношение, намалява и прекратява страданието на животните - чрез осигуряване на непрестанна помощ и медицински грижи.
Прочети още тук.

ЗАЩИТАВАМЕ

ЗАЩИТАВАМЕ


 ЧЕТИРИ ЛАПИ, осигурява безопасен дом за диви животни като - големи котки, мечки, орангутани и слонове, спасени от неподходящи за нуждите им местообитания.   
Прочети още тук.

Разкриваме, спасяваме,защитаваме.

Разкриваме

ЧЕТИРИ ЛАПИ, разкрива неподходящи и животозастрашаващи условия, в които живеят животните, злоупотреби, както и разработва подходящи решения, с цел те да бъдат приложени по най-добрия възможен начин.

Нашите проекти и кампании, целят да дадат гласност на различни проблеми, засягащи нехуманното отношение към животните по света. 

ЧЕТИРИ ЛАПИ работи на международно ниво, непрестанно провежда интензивни проучвания и разработва нови идеи. По този начин създаваме дългосрочни промени в начините на мислене и законите. 

Спасяваме

ЧЕТИРИ ЛАПИ спасява бедстващи животни в целия свят. Намалява и прекратява страданието на животните - като осигурява непрестанна помощ и медицински грижи. 

ЧЕТИРИ ЛАПИ предприема конкретни действия, мобилизира хората, променя консуматорските навици и предлага и установява законови промени, с цел постигане на дългосрочни решения за по-хуманно отношение към животните.  

Ние от ЧЕТИРИ ЛАПИ сме отдадени на борбата срещу незаконните практики за отглеждане на животни. Работим с органи и правителства по целия свят, за да въведем законодателни промени, които да подобрят живота на милиони животни.

Защитаваме

ЧЕТИРИ ЛАПИ спасява диви животни от целия свят, като - големи котки, мечки, орангутани и слонове, и им предоставя безопасен и отговарящ на нуждите им дом. 

ЧЕТИРИ ЛАПИ се бори за етично и морално поведение спрямо животните, като настоява за спазване на стандартите и създаване на политики за хуманно отношение към животните. 

Чрез сътрудничество с държави и общности, се цели да се гарантира, че животните са защитени чрез закони и разпоредби и да се следи тяхното спазване. Това е основата за постигане на справедливо, по-хуманно отношение към животните и възстановяване на реда. 

Rescued sheep in Romania

свят, в който хората се отнасят към животните с уважение, съпричастност и разбиране.

Нашата визия

 Нашите проекти и кампании помагат на бедстващи животни навсякъде по света.

Orangutan at our ORANGUTAN FOREST SCHOOL

ВСЯКО ДАРЕНИЕ Е ОТ ПОЛЗА!

Вашият принос помага да се осигури по-добър живот на животните в нужда.

ДАРИ СЕГА

Търсене