Osinovi.me

Районна администрация „Подуяне“ подкрепя “Осинови.ме”

Кампанията  “Осинови.ме” е вече подкрепена и от Районна администрация „Подуяне“

13.1.2020

Кампанията  “Осинови.ме” е вече подкрепена и от Районна администрация „Подуяне“. От началото на годината това е третата Общинска администрация, която припознава темата за проблемите на бездомните животни, като позиционира нашите четириноги посланици на видно място. Досега по този начин кампанията Осинови.ме подкрепиха Община Перник и Община Брезник. 

 Надяваме се и други общински администраци да се присъединят към каузата ни. Кампанията, която стартира на 9 юни 2019 г. с цел да събуди дебата по всички болезнени проблеми, свързани с отношението към бездомните животни продължава с пълна сила и през 2020 г. 

Целта й е да достигне до максимално много хора, за което се възползваме от всяка нова трибуна. Това е възможно, ако посрещнете с отворени обятия нашите посланици. Колкото повече картонени кучета намерят своя дом толкова по-големи стават и шансовете каузата на “Осинови.ме” да достигне повече хора и да ги накара да се замислят, да осъзнаят истинските проблеми на бездомните животни и да реагират адекватно. Нашите посланици не са просто парче картон, а символ на надежда и любов. 

Станете и Вие част от каузата ни и дайте ход на промяната към по-добро бъдеще за бездомните и живеещи в приюти кучета и котки. Поставете на подходящо място едно, две или повече от нашите картонени кучета. Табелката, която е окачена върху тях води към сайта ни, където всеки може да разберете повече за активностите на кампанията “Осинови.ме”, нейния смисъл и послания. 

Можете да се свържете с нас на: office@four-paws.bg или да ни пишете лично съобщение на Фейсбук страницата ни. 

осинови не купувай!

Сподели сега

Търсене