куче Koви

Ще има ли историята на спасените Koви, Кара и Тина щастлив край и с Ваша помощ?

Екипът ни отиде на място и след многократни опити успя да хване три кученца в доста окаяно състояние.

13.5.2020

Преди почти месец клиниката на “Четири лапи” се отзова  на  сигнал за кучета с тежък кожен проблем в района на кв. Свобода в София и нужда от неотложна помощ. Екипът ни отиде на място  и след многократни опити успя да хване три кученца в доста окаяно състояние. 

Днес ветеринарните лекари в клиниката за бездомни животни в Банкя дават всичко от себе си, за да спечелят доверието на силно наплашените и травмирани животни и да ги излекуват. 

Ежедневно екипът на клиниката прекарва много време с трите кучета в загражденията навън, за да им се осигури движение, слънце и свеж въздух.  

Сега, приблизително месец след спасяването им, състоянието им видимо започва да се подобрява. Кожата им се лекува, козината започва да расте отново и всеки от тях е натрупал почти по 2 кг. Плахи и все още срамежливи, те постепенно започват да проявяват повече доверие към лекарите и да се наслаждават на човешкото присъствие – особено когато това включва вкусни лакомства. Добрата новина е, че започват да привикват и с разходките на повод. 

Koви, Кара и Тина

Кови, Кара и Тина, както ги кръстиха лекарите, продължават да получават специализирана медикаментозна терапия, както и хранителни добавки и лечебни бани.  

 Всички в “Четири лапи” са уверени, че Кови, Кара и Тина постепенно ще се превърнат в щастливи, игриви и прекрасни кучета. Благодарни са на всички, които подкрепят работата им с тях. 

Можете да продължавате да дарявате за тяхното лечение през PayPal: https://bit.ly/HelpCaraCovyTina 

Кови, Кара и Тина

осинови не купувай!

Източник

© FOUR PAWS

Търсене