котарак Финк (cat Fink)

котарак Финк (cat Fink)

Мъркащият опашатко вече е щастливо осиновен от добросърдечния човек, който се бе погрижил да го доведе при нас!

28.7.2020

Факти за Финк:

  • Име: Финк (Fink)
  • Пол:  мъжки
  • Предполагаема възраст: 2 г.
  • Характер: социален, игрив
  • Размер: М/ средно голям 
  • Обезпаразитен, ваксиниран, кастриран, чипиран
котарак Финк (cat Fink)

Историята на  Финк (Fink)

Котенцето Финк първоначално живее пред автосервиз в града. Превръща се в любимец на един от служителите там, който започва редовно да му носи храна, когато е на работа и да се грижи за него. Един ден котенцето започва да изпитва затруднения при храненето и видимо преглъща малкото храна, която може да поеме, с болка.

След като мъките при храненепродължават няколко дни, милостивият човек решава да доведе  своя мъркащ четириног приятел за преглед в клиниката на ЧЕТИРИ ЛАПИ в Банкя.

При прегледа се оказва, че котето има счупена долна челюст и отлепена тъкан от нея, което прави храненето почти невъзможно. Налага му се операция за фиксиране на долната челюст и няколко шева на устата. След период на възстановяване, Финк отново е здрав и игрив, и може да се храни спокойно. 

Освен, че е напълно здрав, мъркащият опашатко вече е и щастливо осиновен от добросърдечния човек, който се бе погрижил да го доведе при нас. Трудностите допълнително сближиха двамата герои на тази история и за пореден път доказаха, че пътят към щастието понякога минава през трудности и страдание, но най-важен от всичко  остава добрият финал. 

котарак Финк (cat Fink)

Финк вече е здрав, игрив и в прегръдките на своя човек.

Ако искате да ни помогете в грижата за десетки други нуждаещи се бездомни животни, можете да дарите за клиниката ни в Банкя.

Благодарение на вашата подкрепа имаме възможността да помагаме на стотици бездомни животни всеки ден!

Подкрепи клиниката ни в Банкя!

Търсене