Cat Gaston for adoption

коте Гастон (cat Gaston)

Гастон търси своя нов дом!

23.5.2022

Факти за Гастон (Gaston)

  • Име: Гастон (Gaston)
  • Пол: мъжки
  • Предполагаема възраст: 1г.
  • Размер: М (средно голямо коте)
  • Черти на характера: игрив, гласовит, гушлив
Cat Gaston for adoption

Историята на Гастон (Gaston):

Трикракият хубавец Гастон е един от по-новите обитатели на клиниката, с които непременно трябва да се запознаете. Младият котарак беше доведен при нас, след като е бил намерен накуцващ на улицата, изпитващ видим дискомфорт. При прегледа му ветеринарите ни установиха, че на лявото му задно краче има много стара фрактура и голямо количество некротична тъкан. Нямаше как крачето да бъде спасено – наложи се ампутация, която значително подобри качеството му на живот.

Гастон се възстанови много бързо и започна често да застава на прозореца на котешката стая с вперен в двора поглед. Бързо си пролича, че му липсват разходките навън, но той няма как да се върне към живота си на квартална котка – липсата на едно краче го прави силно уязвим. Макар и свободолюбив, Гастон е безкрайно гальовен и една от онези не толкова често срещани котки, които могат да бъдат носени на ръце по цял ден без да мръднат и лапа в знак на протест. Той вече свикна на живота между стени, но сега остава те да бъдат тези на истински любящ дом. 

Момчето е обезпаразитено, ваксинирано и кастрирано – напълно готово да посрещне новите си стопани! Ако смятате, че това сте Вие, свържете с нас на adopt@four-paws.bg!

Подкрепете работата ни, за да можем да продължаваме да даваме надежда на бездомничета като Точко като последвате този линк

Cat Gaston for adoption

Търсене