коте Кити

коте Кити (cat Kitty)

Кити търси своя нов дом!

17.5.2021

Факти за кити (kitty)

  • Има на животното: Кити
  • Пол: Женска
  • Вид: котка
  • Възраст: 4г.
  • Размер: M / средноголяма котка
  • Черти на характера: Социална с хора и с други котки, обича ласките, страхува се от кучета.

Историята на Кити (Kitty)

Донесоха ни Кити с рани от ухапвания по цялото тяло и с черепно-мозъчна травма след преживяно нападение от други животни. Кити влачеше задните си крачета и не можеше да стъпва на тях. На всичкото отгоре се оказа, че носи мъртви плодове в утробата си, а при първоначалния преглед установихме и наличието на допълнителен гръбначен прешлен.  

Благодарение на спешната намеса на опитния ни медицински екип и на бързата реакция на дарителите, които подпомогнаха спасяването и лечението на Кити, успяхме да я стабилизираме. Уви, раните от ухапвания бяха инфектирани и се наложи опашката на Кити да бъде ампутирана. Надяваме се това само да я направи по-симпатична за кандидат-осиновителите от Габрово.

Дълго време се борихме за живота на Кити, след което тя остана под медицинско наблюдение, докато не се убедихме, че няма вече опасни възпаления и може да се пристъпи към постепенното ѝ възстановяване. Раните се затвориха и красивата козина върху тях започна да расте отново. Скоро от множеството травми няма да остане дори следа.

Сега тази красавица си търси постоянен дом и стопанин, за да е сигурна, че никога повече няма да преживее отново нещо подобно. Ние мислим, че тя го заслужава. Ако и Вие мислите така, моля попълнете анкетата за осиновяване на Кити малко по-долу и ще се свържем обратно с Вас. 

Подкрепете ни като дарите тук.

коте Кити
коте Кити

Полетата със знак * са задължителни.

Особености на жилището (отбележете наличните)

Опит в грижите за домашни животни

Посещения при ветеринарен лекар (може да отбележите повече от едно)

При какви обстоятелства бихте се разделили с домашния си любимец (може да отбележите повече от едно)


Общи условия на Фондация Четири лапи
Това е нашата автоматична анти-бот проверка.
|Captcha

Търсене