коте Зоро (cat Zoro)

коте Зоро (cat Zoro)

Осиновен!

12.1.2022

Факти за Зоро (Zoro)

  • Име: Зоро (Zoro)
  • Пол:  Мъжки
  • Предполагаема възраст: 5 м.
  • Размер: S / малка котка
  • Черти на характера: гальовен, социален, игрив

Историята на коте Зоро (Zoro)

Зоро се появи в клиниката за бездомни животни на ЧЕТИРИ ЛАПИ целия покрит в сажди. Човек го видял на улицата на път за работа една сутрин и решил да го качи в колата и да го докара при нас за преглед. Оказа се, че малчуганът има възпаление на очите, но иначе общото му състояние беше добро.

След неколкодневно чистене бялата му козинка най-сетне светна в пълната си прелест, а благодарение на всеотдайните грижи на лекарите ни, той бързо се отпусна и се почувства в свои води. Не след дълго започна да се проявява и палавият му нрав, типичен за няколкомесечно коте. Макар зрението му да е увредено, той все пак вижда добре наблизо и може да се ориентира доста лесно, което е видимо за всички, които са ставали свидетели на ловкостта му в гоненето на играчки.

Сега Зоро с нетърпение чака да открие своите стопани – ваксиниран и обезпаразитен външно и вътрешно, той е напълно готов да потегли към своя нов дом. Ако и Вие като нас не можете да устоите на чара му и сте в процес на търсене на пухкав член на семейството, не се колебайте да попълните анкетата по-долу и ние ще се свържем с Вас!

коте Зоро (cat Zoro)

Търсене