cat-woman-hands

котка Ниеве (Cat NIEVE)

Осиновена!

29.7.2020

Факти за Ниеве (Nieve)

  • Име: Ниеве (Nieve)
  • Пол:  женски
  • Предполагаема възраст: 4 м.
  • Размер: S / малка котка

Историята на Ниеве (Nieve)

„Ниеве“ означава сняг на испански. Често ни се налага да измисляме имена на анонимните ни пациенти в клиниката на „Четири лапи“ в Банкя, но рядко задачата е толкова лесна, а изборът на име -  толкова подходящ, какъвто е случаят с тази малка, крехка, бяла Снежинка.   

Хубавицата Ниеве е намерена пострадала в Банкя от екип на „Четири лапи“. Вероятно е блъсната от автомобил. Прегледът и рентгеновата снимка показват фрактура на тазов ляв крайник.   

След успешна операция котето се възстановява бързо и сега вече се чувства в перфектна форма. Обезпаразитено е вътрешно и външно, все още му е рано за кастрация, но бидейки в отлично здраве и дори още по-красиво от преди, котето Ниеве няма търпение да се запознае със своя бъдещ осиновител-късметлия.   

Хубавицата Ниеве не се задържа дълго при нас. Това беше съвсем очаквано, предвид крехката ѝ възраст, благия ѝ добродушен характер, снежно-бялата ѝ козина и красивите, разноцветни очи. 

Чаровницата беше осиновена от младо българско семейство от София, което понастоящем живее във Виена (Австрия). Дойдоха да си я вземат лично от нас. Обещаха да я глезят, да е здравно осигурена, да я водят за редовни прегледи при ветеринар и да ѝ осигурят всички необходими играчки и удобства, за да се почувства добре дошла в новия си дом. 

На добър час, Ниеве!

В случай, че имате желание да ни подкрепите, за да продължаваме да се грижим за животни в нужда, последвайте този линк.

Коте Ниеве с новите си осиновители
Коте Ниеве с новия си осиновител
Коте Ниеве с новия си осиновител

Сподели сега

Търсене