cat Rose for adoption

котка роза (cat rose )

Мъркащата Роза търси своя нов дом!

19.10.2022

Факти за роза (cat rose )

  • Име: Роза (cat Rose )
  • Пол: женски
  • Предполагаема възраст: 1г.
  • Размер: S
  • Черти на характера: игрива, гальовна, приказлива
cat Rose for adoption

Историята на Роза (Rose)

Цветята красят дома и радват окото. Точно това ще се случи и с вашия дом, ако си вземете Роза от нас. Tя е една невероятно красива и пухкава котка, която си търси постоянен дом. Чака своя бъдещ стопанин тук и е напълно здрава и приучена към домашния живот и котешката тоалетна.

Роза е кастрирана и обезпаразитена в нашата клиника. Тя е напълно здрава и много дружелюбна с всички хора и котки. Но уличният живот не понася добре на нашето нежно цвете. За нея е подходящ някой удобен слънчев кът на перваза или на дивана.

Котараната е игрива, мила, гальовна и най-голямата чаровница в котешкото царство на клиниката в момента. Играе си с всичко, което й се изпречи на пътя и всяка сутрин ни посреща с едно кокетно „Мяяяу“ за поздрав! Тя е с поставени ваксини и само чака някой да се влюби в нея. Не мислим, че ще чака дълго. 

Ако Вие искате това красиво цвете да заживее у Вас, попълнете анкетата по-долу или ни пишете на adopt@four-paws.org и ние ще се свържем с Вас.

Подкрепете работата ни, за да можем да продължаваме да даваме надежда на бездомничета като Роза като последвате този линк

cat Rose for adoption

Сподели сега

Търсене