Dog Mruvka | куче Мръвка

куче Мръвка (dog Mruvka)

Мръвка е осиновена!

28.10.2020

Факти за Мръвка (Mruvka)

  • Име: Мръвка (Mruvka)
  • Пол:  женски
  • Предполагаема възраст: 4 г.
  • Характер: Свенлива, кротка, тиха и добродушна, с благ характер. Разбира се добре с други кучета. 
  • Размер: М / средно куче

Историята на Мръвка (Mruvka)

Спасена от изоставен приют, Мръвка се оказа истински „агент под прикритие“. Когато първоначално я доведоха при нас, тя беше „по-ниска от тревата“. Забелила очи, с подвита между краката опашка и опряла гуша в земята, Мръвка трепереше при всеки шум и се страхуваше от всичко в новата обстановка, в това число от хората и другите кучета наоколо.  

Само два дни по-късно Мръвка беше претърпяла пълна промяна: боричкаше се с новите си четириноги приятели, предизвикваше ги да си играят на криеница и на гоненица, дори изкопа дупка под оградата и се измъкна от заграждението, давайки пример на останалите, след което дойде при нас да ни се покаже, горда със своя подвиг, и повела „глутницата“ след себе си. Лаеше в знак на протест по колегата, който ремонтира заграждението, за да предотврати следващи прояви на такива бели.  

В Мръвка се влюби унгарец, избрал България като своя втора Родина и сега още по-привързан към нея, заради новото другарче в живота, което си осинови тук. При запознанството им Мръвка отново се държеше като най-свенливото и страхливо куче на света. Когато осиновителят ме попита склонна ли е, въпреки всичко, да прави бели, му разказах за нейната трансформация и за подвизите, които е извършвала, на което той възкликна: „Още повече ми харесва, че е умница“.  Сега двамата навсякъде и неотлъчно са заедно. Пожелаваме м дълъг и щастлив съвместен живот!

Благодарение на вашата подкрепа успяваме да помагаме на хиляди бездомни животни и да им намираме нов дом!

Ако имате желание да ни подкрепите последвайте този линк

куче Мръвка осиновена
куче Мръвка с новия си осиновител
куче Мръвка

Търсене