Шугър Кенди и Лолипоп (dogs Sugar, Candy and Lolipop)

Кученца Шугър Кенди и Лолипоп (dogs Sugar, Candy and Lollipop)

Трите бонбонести сестрички търсят своя нов дом!

16.8.2022

Факти за Шугър Кенди и Лолипоп 
(Sugar, Candy and Lollipop)

  • Име: Шугър, Кенди и Лолипоп 
  • Пол: женски
  • Предполагаема възраст: 2 месеца
  • Размер: S (бебета), ще пораснат над среден размер
  • Характер: гушливи, игриви, търсещи внимание

Историята на Шугър Кенди и Лолипоп (Sugar, Candy and Lollipop)

Запознайте се със сестричките Шугър, Кенди и Лолипоп. Клетите създания са най-вероятно нежелано поколение от домашно или дворно животно, изхвърлено и обречено на жестока смърт на улицата. Кученцата бяха намерени от гражданин в найлонов плик и донесени в клиниката ни с желанието да бъдат евтаназирани, защото са болни и твърде малки, за да оцелеят без майка. 

Бебетата бяха още непрогледнали и изцяло покрити с лаври на мухи, вероятно изхвърлени веднага след раждането. Сестричките бяха в изключително тежко състояние и първите часове бяха критични за тях. Лолипоп имаше тежка рана на гърба, която застрашаваше живота ѝ. 

Екипът в клиниката ни за лечение на бездомни животни обаче реши да не се предава и да направи всичко по силите си, за да спаси малките. Историята на трите сладки сестрички е пореден пример защо кастрацията на домашни и дворни животни е изключително важна - за да не бъдат обричани на страдание подобни малки животни и изхвърляни като боклук е редно стопаните да кастрират любимците си.

Dog Sugar (Куче Шугър)

Dog Sugar (Куче Шугър)

Dog Candy (Куче Кенди)

Dog Candy (Куче Кенди)

Dog Lollipop (Куче Лолипоп)

Dog Lollipop (Куче Лолипоп)

В случая тези прекрасни създания са имали късмет да попаднат на екипа на ЧЕТИРИ ЛАПИ, който полага денонощни грижи в рамките на повече от месец, за да имат бебетата шанс. Не разполагаме с условия за отглеждане на толкова малки животни и клиниката ни не разполага с приют, затова спасяването им бе цяло изпитание, но сега Шугар, Кенди и Лолипоп ще имат шанс да открият новите си стопани. 

В началото малките бонбони бе необходимо да се хранят на няколко часа с адаптирано мляко и дори нощем - да имат надзор. За радост на екипа ни те са пълни с желание за живот. Заякнаха бързо, вече се хранят самостоятелно с мека храна, заиграват се и търсят човешки ласки и внимание. Търсим дом на тези сладури, а междувременно - отново призоваваме, хората да кастрират домашните си любимци и да не развъждат нежелано поколение. 

Опашатите бонбони безспорно са способни да разтопят всяко сърце - ако във Вашето има място за ново приятелче, пишете ни на adopt@four-paws.bg и ние ще се свържем с Вас!

Благодарение на Вашата подкрепа успяваме да намерим нов дом на стотици бездомни животни! Ако искате да подпомогнете нашата работа последвайте този линк

Търсене