Bear Erich at BEAR SANCTUARY Arbesbach

парк за мечки АРБЕСБАХ

Дом за мечки живели в плен и циркови мечки основан през 1998г. 

4.11.2021

ПАРК ЗА МЕЧКИ Арбесбах предоставя условия за живот, които се доближават максимално до естествения им хабитат. За съжаление, мечки, които са израснали с хора не могат просто така да бъдат пуснати “на свобода” в природата. Те не са пригодени да оцеляват сами и са се привързали твърде много към човешката грижа. Когато живеят в контакт с хора, мечките губят жизнено важни инстинкти, които им помагат при самостоятелен живот в гората. Много от обитателите на парка сега имат сериозни промени в поведението си, заради предишния им начин на живот. Те се нуждаят от специалните грижи на нашия екип. 

Ако бъдат оставени сами, мечките няма да оцелеят. ЧЕТИРИ ЛАПИ се стреми да им предостави нужната грижа в подходящи за тях условия на живот и среда възможно най-близка до естествената за вида им. В обширните ни гористи заграждения, мечките имат възможност да преоткрият инстинктите си и отново да усвоят естествено поведение. 

ПАРК ЗА МЕЧКИ Арбесбах

ВАЖНО: Рекламите, които може да прекъснат това видео, нямат връзка с ЧЕТИРИ ЛАПИ. Ние не можем да поемем отговорност за съдържанието им.

За да надзърнат в живота на мечките, в парка, посетителите могат да избират между индивидуална обиколка със специално избран маршрут или организирана групова обиколка. Кучета на каишка също са добре дошли да разгледат. Тези, които успеят да видят мечките, да играят в езерото, да търсят храна, да дремват след обяд на сянка или просто да се наслаждават на сегашния си живота, веднага разбират, че старият им живот в тесни, зле оборудвани и мизерни клетки е останал в миналото.  

Организираните групови обиколки с представител от парка, разкриват повече за проекта за защита на животните, както и интересни факти за живота на кафявите мечки. 

Повече информация за обиколките тук

История

Основан през 1998


ПАРК ЗА МЕЧКИ Арбесбах е първото защитено място за мечки, основано от ЧЕТИРИ ЛАПИ. То бе разширено през 2009г. и сега предоставя 14,000 кв. м. обширна площ за живот на спасените мечки.

Локация

Къде ще ни откриете?


BÄRENWALD Arbesbach
Schönfeld 18
3925 Arbesbach, Austria

Още информация за пътуването:  Google Maps

Social media

Следете нашите истории:


Можете да последвате 
ПАРК ЗА МЕЧКИ Арбесбах в социалните мрежи:

Facebook
Twitter
Instagram
Bear Erich at BEAR SANCTUARY Arbesbach

Support our rescued bears


at BEAR SANCTUARY Arbesbach!

Give now

Сподели сега

Търсене