Tigress Dehli at FELIDA Big Cat Sanctuary

ПАрк ЗА ГОЛЕМИ КОТКИ Фелида

Един от центровете на ЧЕТИРИ ЛАПИ за спасени големи котки, основан в Нидерландия през 2014г.

4.11.2021

Освен безопасен дом за големи котки като тигри и лъвове, ФЕЛИДА  парк за големи котки се специализира в интензивните грижи на травматизирани животни. Големите котки тук идват от различни места - циркове, частни колекции, зоопаркове за боеве и често са имали много труден живот, преди ЧЕТИРИ ЛАПИ да ги спаси.

Някои от тях се нуждаят от доживотна, специална грижа, а други успяват да се възстановят изцяло от нанесената им травма. Ако те се възстановят физически и ментално животните се прехвърлят в друго наше по-голямо ПАРК ЗА ГОЛЕМИ КОТКИ Лайънсрок в Южна Африка. 

Сайт на ПАРК ЗА ГОЛЕМИ КОТКИ Фелида

ВАЖНО: Рекламите, които може да прекъснат това видео, нямат връзка с ЧЕТИРИ ЛАПИ. Ние не можем да поемем отговорност за съдържанието им.

Дивите животни не бива да бъдат държани в плен, но някои от големите котки, които спасяваме, за съжаление не са в състояние да бъдат освободени в дивата природа заради лошите условия, в които са живели преди. ЧЕТИРИ ЛАПИ се ангажира да им осигури подходящите грижи и среда, която се доближава до техният естествен хабитат. Естествената растителност и постройки им предоставят възможност за почивка и усамотяване на закрито и открито, когато те пожелаят. Те се хранят подходящо, така че да се стимулира естественото им развитие и поведение.  

ПАРК ЗА ГОЛЕМИ КОТКИ Фелида не е отворено за посетители. Изключение правят някои специални събития въз основа на тяхното естество. Повече информация може да намерите тук. 

История

Основано през 2014г.


След като ЧЕТИРИ ЛАПИ придобива фалирал център за рехабилитация на големи котки. Оттогава много неща са се променили, условията са значително подобрени, грижите и възможностите развити на съвсем различно ниво.  

Локация

Къде да ни откриете?


FELIDA Big Cat Sanctuary
Grindweg 22, 8422 DN Nijeberkoop
The Netherlands

Можете да откриете локацията и в  Google Maps

Social media

Последвайте нашите истории


Можете да откриете профилите на УБЕЖИЩЕ ЗА ГОЛЕМИ КОТКИ Фелида в социалните мрежи:

Facebook
Instagram
Lion Bobby at FELIDA Big Cat Sanctuary

Подкрепете нашите големи котки

Подкрепете дейността ни в опазване "царя на животните" и други видове 

дари днес

Търсене