Bear Ruta taking a bath at BEAR SANCTUARY Domazhyr

ПАРК за мечки Домажир

Парк за мечки на ЧЕТИРИ ЛАПИ в Украйна, ознован през 2016г.

4.11.2021

ПАРК ЗА МЕЧКИ Домажир осигурява подходящи условия и грижи за Украинските кафяви мечки, които са били използвани за примамка или за атракция - да привличат клиенти, държани в близост до ресторанти в мизерни условия. Изграждането на ПАРК Домажир е важна стъпка в борбата с насилието над мечки в Украйна. На база инициативите на ЧЕТИРИ ЛАПИ в страната, нов закон за защита на животните е приет през 2015г. След приемането му, насилието над вълци и боевете между мечки и кучета е строго забранено. 

За съжаление, все още има мечки, които се използват за примамки в някои ловджийски хижи. ЧЕТИРИ ЛАПИ – с подкрепата на Украйнските власти продължават да се борят, за да сложат край на порочната практика веднъж завинаги. 

Сайт на ПАРК ЗА МЕЧКИ Домажир

ВАЖНО: Рекламите, които може да прекъснат това видео, нямат връзка с ЧЕТИРИ ЛАПИ. Ние не можем да поемем отговорност за съдържанието им.

Посетителите могат сами да разгледат убежището и да посетят кафето и магазина. Паркът предлага и групови обиколки. Нашите представители разказват полезна и интересна информация за ДОМАЖИР, както и историята на всяка една от мечките обитатели.Предлагат се също и специални зад кулисите обиколки за деца и възрастни. Повече информация може да видите на сайта на ПАРК ЗА МЕЧКИ Домаджир.

История

+

Основан през 2016


ПАРК ЗА МЕЧКИ Домажир е едно от най-скоро изградените защитени места. Първата част, състояща се от 7.7 хектара е завършена през 2017. Оттогава паркът бе разширен почти тройто като в момента приютява 32 мечки.

×

Локация

+

Къде ще го откриете?


BEAR SANCTUARY Domazhyr Vedmezhy Krai str., Zhornyska,
Yavoriv district, 81083 
Lviv region, Ukraine

Можете да откриете и локацията в Google Maps

×

Social media

+

Последвайте историите ни


Тук можете да откриете каналите на УБЕЖИЩЕТО ЗА МЕЧКИ Домажир в социалните мрежи:

Facebook
Instagram

×

Bear Bodya at BEAR SANCTUARY Domazhyr

Support our rescued bears


at BEAR SANCTUARY Domazhyr

Give now

Сподели сега

Търсене