Bear Luna at BEAR SANCTUARY Müritz

ПАРК ЗА МЕЧКИ Мюриц 

Проект на ЧЕТИРИ ЛАПИ в Германия, създаден през 2006

4.11.2021

ПАРК ЗА МЕЧКИ Мюриц е дом на мечки, които не могат да бъдат върнати в дивата природа. Паркът е напълно пригоден да наподобява тяхното естествено местообитание, където те свободно могат да скитат, да се усамотят, да копаят бърлоги и да заспят зимен сън. 

Когато животните пристигнат в парка те първо получават медицинска помощ. След това ако са готови, започва бавното приобщаване към новата им среда на живот. След като бъдат напълно приспособени, нашите мечки могат да се насладят на новооткритата си свобода и да възвърнат животинските си инстинкти. 

ЧЕТИРИ ЛАПИ се грижи и мечките да са ангажирани през цялото време – това е познато също като „обогатяване“. Тези „игри“ помагат на животните да развият своя интелект и да се приспособят отново към естествената им среда. Мечките се насърчават да общуват с цел да не се изменя повече тяхното поведение.  

Сайт на ПАРК ЗА МЕЧКИ Мюриц

ВАЖНО: Рекламите, които може да прекъснат това видео, нямат връзка с ЧЕТИРИ ЛАПИ. Ние не можем да поемем отговорност за съдържанието им.

Центърът за посетители, ресторанта и рецепцията могат да се разгледат свободно. Посетителите също могат да се разходят по специално определен маршрут, който е и пригоден за инвалиди. Кучетата са добре дошли на каишка и могат да играят на воля на голямата, заградена площадка. Убежището предлага много различни обиколки - групови, семейни, за ученици или за деца в детската градина. 

Повече информация за парка може да бъде намерена на сайта

История

Основано през 2006 г.,


УБЕЖИЩЕ ЗА МЕЧКИ Мюриц е спокоен дом в среда най-близка до естествената за вида на своите спасени мечки. В момента обитателите му се разполагат на над 16 хектара площ.

Локация

Къде да ни откриете?


Am Bärenwald 1, 
17209 Stuer,
Germany

Можете да откриете локацията и в Google Maps

Social media

Последвайте нашите истории


Можете да откриете УБЕЖИЩЕ ЗА МЕЧКИ Мюриц в социалните мрежи:

Facebook
Instagram
YouTube
Bear Mascha at BEAR SANCTUARY Müritz

Помогнете на мечките


Подкрепете нашата работа и убежища за спасени мечки

дари сега

Сподели сега

Търсене