Център за диви животни Хамбург

Помощ на диви животни в бедствие: Центъра за диви животни в Северна Германия осигурява професионална грижа на птици, които са били жертви, лисици, миещи мечки и др.

26.10.2020

От 2010г. насам, ЧЕТИРИ ЛАПИ подкрепя персонала на Центъра за диви животни в Хамбург годишно с около 100000 евро. Всяка година, около 1500 наранени, осиновни или безпомощни животни са доведени в Wildlife Centre Hamburg/Schleswig-Holstein за рехабилитация, за да бъдат върнат в последствие в природата. 

Катерици, наранени при дърводобив, птици, оплетени в жици, маленца изоставени от майките си, поради инциденти: диви обитатели на природата често са намерени в безпомощно състояние, заради намеса на хората, които им унищожават естествените хабитати. Екипът на центъра помога на такива животни. Те се грижат за болни и ранени диви животни и им помагат да влезнат отново в добра физическа форма. В момента, в който тези животни могат да се грижат за себе си, те са пуснати отново на свобода.    

130000 Евро за диви животни в нужда: ЧЕТИРИ ЛАПИ представя чек за 2018г.

Таз годишния чек за пръв път е в размер от 130000 Евро. Символично е предаден на Кристиян Ердман, директор на центъра за диви животни в Хамбург, от Рудигер Юргенсен, директор на ЧЕТИРИ ЛАПИ за Германия, в Сряда, 10 Януари, 2018г.

Съвети и действия

  • Повече информация на: www.wildtierstation-hamburg.de
  • При спешни случаи, моля позвънете на следния номер: +49 4121 4501939 (за Германия)
  • Ако диви животни в други части на страната (Германия) се нуждаят от помощ, най-добре да позвъните на телефона за съдействие.

Търсене