Дариосиновяване
dog

Дай ми четири” в името на животните 

Стани част от най-дългата щафета в света! 

6.3.2013

Много е просто: на страницата ни във Facebook всеки може да вдигне „лапа” за ЧЕТИРИ ЛАПИ и да размени виртуален поздрав. Присъедини се и изпрати покана на свои приятели! Когато твой приятел я приеме, профилните ви снимки и имена от Facebook ще станат част от най-дългата щафета „Дай ми четири” в света и ще окажат жизненоважна подкрепа на животните: за всеки клик на бутона „Дай ми четири” нашите спонсори ще даряват 1 евро на ЧЕТИРИ ЛАПИ, за което ние искрено им благодарим. Парите ще отидат за новата клиника за бездомни животни в София.  
Затова за нас е много важно да се включиш! Колкото по-дълга става веригата, толкова повече дарения ще получим и толкова по-ефективно ще можем да помагаме на животните. Просто отвори линка, прочети декларацията и кликни на „Харесай”. Готово!  

Разбира се, можеш да участваш и без профил във Facebook. Просто кликни тук и размени виртуален поздрав. 

Клиниката за бездомни животни в София

Отстрелвани, обгазявани, пребивани до смърт: Бездомните животни в Източна Европа често живеят кратък и болезнен живот. За да се справят с високата им популация, много източноевропейски държави правят "конц лагери", където животните биват убивани по брутален начин. Затова е добра новина, че столицата на България, София, се е обявила против насоченото избиване и търси по-хуманно решение: кастрация. София осигури сграда, в която ЧЕТИРИ ЛАПИ да отвори клиника за животни. Но изоставената сграда трябва да бъде оборудвана - операционни маси, медицински материали, оборудване.

Кампанията, която се подкрепя от прочутия актьор и комик Алфонс Хайдер и експерта по животните Маги Ентенфелнер, цели да промотира работата на ЧЕТИРИ ЛАПИ и важността от грижата за животните, както и да набере дарения за проектите на организацията.

С новата онлайн кампания на ЧЕТИРИ ЛАПИ, "Дай ми четири", все може да допринесе за новата клиника и да помогне на бездомните животни.

Търсене