Dog Wanda at Bankya clinic

ЧЕТИРИ ЛАПИ СТАВА ЧАСТ ОТ ВТОРОТО ИЗДАНИЕ НА МЛАДЕЖКИЯ ФЕСТИВАЛ „MY SOFIA.YOUTH WITH CAUSES”  

Участието на фондацията ще бъде посветено на борбата с незаконната онлайн търговия с кученца и нуждата от повече осиновявания на бездомни животни 

1.8.2023

ЧЕТИРИ ЛАПИ отново се присъединява към младежкия фестивал „My Sofia. Youth with causes”. Фондацията ще участва с две кампании - "МАЛКО. БЪРЗО. БОЛНО.”, насочена към незаконната онлайн търговия на кучета и съвместният проект със Столична община - “БезДОМен или ДОМашен? Ключът е в теб!” Той популяризира осиновяването  на бездомни животни. Организатор на събитието е Дирекция "Спорт и младежки дейности". Фестивалът е насочен към младите жители на столицата и ще се проведе в рамките на два дни, от 11 до 12 август в сърцето на София, на емблематичната открита сцена на Kino Cabana, в парка на НДК. Входът е свободен.

Фондацията ще представи подробно темата за незаконната търговия на кучета онлайн и как да се избегнат рисковете с кампанията си "МАЛКО. БЪРЗО. БОЛНО". Посетители на фестивала ще могат да зададат своите въпроси и да научат повече за отговорното отглеждане на домашни любимци, както и да получат информация и за някои от четириногите за осиновяване в клиниката за лечение на бездомни и ранени животни на организацията в Банкя. 

„Ние от ЧЕТИРИ ЛАПИ вярваме, че всяко бездомно животно има право на любящ и грижовен дом за цял живот. Благодарим на Столична община, които взеха присърце нашата кауза и ни подадоха лапа, за да може повече жители на столицата да се запознаят с процеса на осиновяване на бездомни животни.” 

Д-р Весела Василева, координатор Осиновявания ЧЕТИРИ ЛАПИ 

Adoption campaign Sofia municipality

Щандът на ЧЕТИРИ ЛАПИ ще очаква посетители и двата дни - 12 и 13 август. Интересна викторина с въпроси ще тества знанията на младежите за домашните любимци, а отговорилите правилно ще получат специални награди. При желание, присъстващите на събитието ще могат също да подкрепят и с дарение дейността и някоя от каузите на фондацията. Програмата на фестивала е изключително разнообразна. И двата фестивални дни между 17 и 20 ч. младите хора ще могат да се включат в редица интересни активности, сред които арт ателиета за рисуване с известни художници, работилници за превръщане на стари дрехи в красиви бижута, срещи с популярни автори, открити тренировки с лицензирани инструктори и уроци по суинг. На откритата сцена, първата фестивална вечер (11 август, петък) концерт ще изнесе култовата група „Остава“. На 12 август, под звездното небе, гостите на събитието ще се насладят на прожекция на любимата комедия от режисьора Иван Андонов „Опасен чар“, с Тодор Колев. 

Cute.Quick.Sick. campaign

МАЛКО.БЪРЗО.БОЛНО


Импулсивната покупка може да доведе до това да се окажем с болно кученце и разбито сърце. 

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Търсене